sade.jpg

AAMUYÖLLÄ heräsin siihen kun sade hakkasi ikkuna kuin tajunnan laajentimia nauttinut kolmikätinen rumpali. Aluksi se tuntui häiritsevältä mutta pian siihen reiluun ropinaan tottui ja sitä kuunnellessa nukahdin uudestaan. Herätessä sade jatkui, pitäen välillä peiniä taukoja ja alkaakseen sitten taas kunnolla. Onneksi ei tarvinnut lähteä kauppaan, vaikka se tuossa lähellä onkin mutta puuskittainen tuuli olisi kyllä onnistunut heittelemään vettä varjonkin alle. Koko päivän satoi ja taivas oli harmaa kuin vuosien patinoima liiterin seinä. Huomenna ei pitäisi enää sadella, lupasivat.

KUN ulos ei oikein löytynyt haluja lähteä kulutin aikaa katsomalla Babylon 5:n ensimmäisen tuotantokauden neljä jaksoa. Sitten siirryin koneelle tekemään kuvaa, joka kertoo minne ensi viikolla olen matkalla. Pelkkänä kuvana ilman sanoja. Ne jotka tunnistavat paikan tietävät mistä minut ensi viikolla löytää.

HUOMENNA on käytävä kaupassa kun tarkoitus olisi illemmalla pestä pyykit pois. Onpahan sitten mitä laittaa päälle ja ottaa mukaan, eivätkä jää viikoksi komeroon odottamaan. Tosin varmaan entiseen malliin Tampereelta löytyy taaskin joku vaatekappale tai apri ostettavaksi. Ainakin edellisillä reissuilla on aina ainakin muutama paita mukaan lähtenyt. Helpompaa kun ei tarvitse kaikkia rytkyjä mukanaan raahata vaan ostaa paikan päältä jos jotain tarvitsee, tai sitten vaan kun sattuu löytymään silmää miellyttävä vaatekappale. Meikäläisellä ne tahtoo olla kauluspaitoja.

EIPÄ tule telkkarista tänäänkään mitään järjellistä katsottavaa. Pitää siis kahlata netin tarjonta läpi ja toivoa että tällä kertaa löytyy parempaa katsottavaa kuin eilen. Eiliset leffat olivat molemmat sellaista kuraa että.... ■