surf.jpg

AAMU alkoi mainospohjan etsimisellä. Löytyihän se lopultakin, viimeksi sitä oltiin tarvittu tammikuussa 2015, eli oli jo arkistoituna. Huomisaamun palaverissa sitä tarvitaan. Palaverissa voi kulua muutenkin aikaa kun on niin monta asiaa, ja yksi esitys ilmeisesti tehdään jo ensi viikon kokouksessa eli siihen on tehtävä aika selkeä idea millä sitä lähdettäisiin viemään eteenpäin.

SÄHKÖPOSTI toi kutsun koulutukseen, johon mun oli tarkoitus mennä jo toukokuussa Tampereelle, mutta se peruttiin osanottajien vähyyden vuoksi. Nyt tämä koulutus olisi Oulussa lokakuun puolivälissä. Jos mä sinne lähden niin pitää mennä jo perjantaina ja palata sunnuntaina. Ainakin koulutuksen osallistumismaksu mulle sponssattaisiin mutta matkat jo hotellikin olisi kiva saada sponsoroinnin piiriin. Tsekkasin päivällä hotellihuoneiden hintoja, ja taitaa olla pohjoisen lisää huonehinnoissa. Sen verran kalliilta tuntuivat. Nyt kun Tampereen reissu koittaa niin siellä saa 2 yötä sillä hinnalla mitä Oulussa maksaa yksi. Pitää nyt kuitenkin ottaa esille tämäkin asia jossakin vaiheessa, onnistuuko koko matkan sponsorointi. Tosin taitaa olla samaan aikaan kun Mikkelissä on toinen häpeninki, ja sinne pääsisi kyydillä eli kustannuksia aiheutuisi vain hotellihuoneesta, ja se on tapahtumaan osallistuville neuvoteltu erittäin edukkaaksi. Voipi olla että Mikkeli kutsuu kuitenkin. Taitaapa olla keskustelua tästäkin huomenna.

KALENTERIA vilkaistessa huomasin että eihän tässä ole kuin kaksi viikkoa kun ollaan taas Tampereella. Facebookiin pitää päivittää vielä kuvaa siihen arvoitukseen. Viimeisessä postauksessa ei toistaiseksi kukaan osannut lukea vihjelausetta oikein. Taisi olla vihje joka oli liian helppo, niin ettei sitä osattu lukea "väärin" joka olisi kertonut vastauksen. Tykkään leikitellä kieliopilla, olen aina tykännyt.

TÄNÄÄN oli taas niin vaihteleva päivä kelien suhteen: välillä paistoi aurinko ja välillä tuli vettä. Huomiselle on luvattu sadetta koko päiväksi. Toivottavasti ei pidä paikkaansa, olisi mukava aamulla vaeltaa palaveriin ja napsaista kuva tai pari matkan varrella metsäpolulla kulkiessa.

PITI tänään vielä ostaa Audiosurf 2, kun ykköstä olen pelaillut jo ikuisuuden. Ja eihän tuolla hintaakaan juuri ollut. Vielä en ole ehtinyt asentamaan, mutta eiköhän se tässä lähipäivinä. Kuulokkeet korville ja kuva telkkariin niin pelaaminen on mukavempaa. Pitää jossakin vaiheessa katsoa että saisiko siitä portablen niin voisi ottaa mukaan ja käväistä joku kerta erään frendin luona jolla on omakotitalon alakerrassa (maan alla ihan) elokuvahuone. SIellä saisi puskea kuvan tykillä kankaalle ja musiikki tulee kunnon kotiteatterijärjestelmästä. ■