vd1.jpg

AAMUN reilut kolme pakkasastetta, lumisade ja tuuli joka lennätti lunta vaakasuoraan ei houkutellut kävelemään. Lähtiessä piti kaivaa enemmän vaatetta päälle ja käsineet, ja juuri kun oli tottunut siihen että saattoi kävellä töihin ja töistä paitahihasillaan. Lumentuloa riittikin sitten koko päiväksi, nyt illansuussa näyttää tauonneen ainakin hetkeksi. On sitä vielä yölle ja huomisellekin luvattu, mutta sunnuntaina pitäisi alkaa kelien paranemaan.

HUOMENNA aamupäivällä puolison luo, ja sunnuntaina johonkin aikaan alkuillasta kotia kohti. Taitaa käydä niin ettei huomenna tarvitse grillata vaan meidän pitää keksiä jotakin muuta kokattavaa. Ensi viikonloppuna olenkin töissä ja sitten taas vapaalla, ja sen jälkeen - jos alustavat työvuorolistat pitävät paikkansa - kaksi viikonloppua peräkkäin töissä. Siitä ei sitten enää olekaan pitkä matka juhannukseen.

MAANANTAINA on käytävä ottamassa muutama henkilövalokuva ja kirjastossa. Myös puutarhakalkkia pitäisi käydä hakemassa, ellen sitten sunnuntaina kotiin tullessa kierräkin sitä kautta, varsinkin kun näkyy olevan sunnuntaihin asti tarjouksessa. Tänään ostin sellaisen nurmikonilmaajan kun oli sopivasti tarjolla. On tuo rinteen nurmikko niin sammaleinen että pitää sille kesän aikana ainakin pari kertaa tehdä se ilmaus. Ja kun kylvän kalkkia heti alkuviikosta niin ehkä alkaa sammal pikkuhiljaa katoamaan.

TÄNÄ iltana  vielä viimeiset jaksot Gothamia ja sitten se on toistaiseksi nähty. Yksi tuotantokausi on vielä tämän vuoden aikana tulossa, joten jossakin vaiheessa pääsee senkin näkemään. ■

lumi.jpg

Tältä näytti kotiin tullessa.