lemp.jpg

Eipä mennyt hukkaan reilu kaksituntinen jonka kirjan tekijän kanssa vietin. Saatiin siirreltyä tekstikappaleet "oikeaan" järjestykseen ja lisättyä ne kuvat jotka hän vielä halusi kirjaan laittaa. Samalla lyötiin lukkoon kirjan sivumäärä ja ulkoasu, eli tehdään liimasidottu julkaisu. Kirjan loppuun jätettiin varmuudeksi muutama valkoinen sivu, jos käy niin että vielä tulee pari valokuvaa joiden saannista hänellä ei ollut varmuutta. Pistän maanantaina tarjouspyynnön pariin paikkaan, niin saadaan hintakin selville. Oman palkkioni suuruuden kerroin, eikä se hänetä tuntunut liian isolta. Kyseli laskua, ja kerroin että kunhan kirja menee painoon niin laskukin tulee.

Aamulla heräsin ilman kellonsoittoa ja hyvissä ajoin, joten laitoin keiton liedelle porisemaan sillä aikaa kun pidetään palaveria. Kyllä siitä hyvää tuli kun se kolme tuntia sai rauhassa pulpahdellen poreilla. Palaverin jälkeen käväisin kaupassa hakemassa jotain pientä, uutta lunta tuli taas yöllä ja kävellessä tuli jäätävää tihkua. Muuttuuko taas lumisateeksi kun sellaista on luvattu.

Huomenissa varmaan tulee pidettyä sellainen rennompi päivä elokuvien parissa. Tänään voisin katsoa The Amazing Spider-Man'in, kun en ole sitä tainnut kuin kerran katsoa. Ja ehkä sen jälkeen vielä joku leffa. Samalla voisi jo valmiiksi katsella huomisellekin jotain. ■