sunny2.jpg

KYLLÄPÄ oli aamulla taas mukava katsella ikkunasta ulos kun verhot avattuani näin kuinka aurinko oli taas kurkkimassa taivaanrannassa. Mulla oli tänään se kuvaus/haastattelutuokio, ja kun siellä ei kuitenkaan mennyt ihan ikuisuuksia, niin mulle jäi reilusti aikaa ehtiä töihin. Niin paljon että matkalla pysähdyin istumaan ja ihailemaan auringonpaistetta. On se ollut niin harvinaista herkkua, että kun parina päivänä on nyt nähnyt aurinkoa niin kyllä siitä pitää nauttia.

TÖISSÄ oli eräs henkilö ollut heti aamusta alkaen pahalla päällä, kun hyllyt eivät olleet kaikki valmiina. Ei oikein ymmärtänyt että ei niitä tontut käy yöllä tekemässä vaan eilenkin niitä oltiin kasattu vasta iltapäivällä sen mitä ehdittiin. Onneksi mun ei tarvinnut olla silloin paikalla kun tämä henkilö oli pahaa tuultansa purkanut. Muutoin iltapäivä ja ilta menivät rauhallisesti ja taas sain asiakkaat ovesta ulos aikanaan niin että pääsin itsekin lähtemään ajoissa kotiin.

ALKUILLASTA käväisin pihamaalla ja siellähän sateli lunta. Oli ilmeisesti satanut jo jonkin aikaa kun muutama sentti oli ehtinyt kertyä maahan. Kotiinlähtiessä lumisade jatkui edelleen eli vaihteeksi talvisissa tunnelmissa reippailin kotiin. Ja näkyy se vieläkin satelevan, kuinkahan paljon on aamulla? Tosin lämpömittarin lukemat ovat pikkuhiljaa kipuamassa kohti nollaa, toivottavasti ei nyt vedeksi muutu ettei huomenna tarvitse loskassa tallustaa.

PÄIVÄLLÄ töihin kulkiessa tuli yht'äkkiä Hän mieleen. Ihan ykskaks. Kesken kaiken kävelyn paukahti mieleen että jossakin vaiheessa tammikuuta Hänen syntymäpäivänsä oli. Enkä mä voisi onnitteluviestiä laittakaan kun ei numeroakaan enää ole tallessa. Ja sanojensa mukaan ei syntymäpäiviään koskaan ole juhlinutkaan.

SÄHKÖPOSTIIN oli paukkunut aineistoa tulevaa lehteä varten. En viitsinyt vielä niitä lukaista kun kiirettä niillä ei ole. Ystävänpäivän aikaan on vasta deadline, joten olkoot siellä postissa nyt vielä viikon pari. Mullahan on sen yhden kirjan aineisto jo tuossa tikulla, ja jos sunnuntaina sitä vilkaisisin. Ja onhan siinä maanantaikin aikaa sen kanssa näperrellä.

KUN huomenna menen taas iltavuoroon niin vielä ehtii katsoa jotakin Netflixistä. Ja viime yönä nukuin 10 tuntia joten ei nyt edes väsytäkään. Siispä iltakahvia ja sen tippuessa tarjontaa selaamaan. ■

giphy.gif