sun.jpg

KOKO yön satoi ja edelleen aamulla kun heräsin. Ja siihen malliin että en viitsinyt lähteä toimistolle asennushommiin vaan pysyttelin kotona ja tein muita hommia koneella.

ILTAPÄIVÄLLÄ alkoi harmaa pilvikatto rakoilla ja sade taukosi, joten pääsin lähtemään Lidlissä käymään. Ja sieltä pois tullessa aurinko jo paisteli pilvien lomasta. Vähän myöhemmin näkyi jo vanhaa sinistä taivasta.

clouds.jpg

MAA oli niin märkää että en suunnitellutkaan lähteväni sinne rinteeseen niitä ralleja laittamaan. On mulla kyllä sellainen polvialusta mutta jätin kuitenkin menemättä.

HUOMENNA pitäisi ennusteen mukaan paistaa ja olla poutainen päivä, joten hyvällä tuurilla olen rinteessä huomenna. Kun en nimittäin huomenna vielä lähdekään puolison luo.

PUOLISO nimittäin soitti päivällä ja kertoi että häntä oli pyydetty lauantaiksi töihin, kun vakituinen on lomalla ja sijainen on sairastunut eikä talossa ole muita joka sen homman osaisi. Menen sitten lauantaina iltapäivällä hänen luokseen, vähän lyhyeksihän se jää mutta lähden sunnuntaina sitten vasta illemmalla. Ja syyskuun eka viikko on lomaa joten ei tässä kauaa tarvitse odotella että on enemmän aikaa yhdessä.

TÄLLE illalle tavalliseen tapaan kahvia (uni ei tule muuten) ja Netflixiä. ■