viisut2.jpg

NYT on katseltu viisuehdokkaat. Yksikään ei minun mielestäni noussut ylitse muiden. Erittäin skeptisesti suhtaudun Suomen mahdollisuuksiin voittaneella kappaleella. Kyllä pitää Euroviisu-yleisön musiikkimaun olla muuttunut paljon viime vuodesta, jos Suomen kappale sijoittuu edes 20 parhaan joukkoon. Toukokuussahan se sitten selviää. Club La persé olisi ollut tarpeeksi erikoinen erottuakseen massasta, mutta olisiko sekään ollut tarpeeksi erikoinen?

KAVERI jonka tabletin hoidin päivällä verkkoon soitteli tuossa kilpailun aikana töistä päästyään (kun tiesin että valvon telkkaria katsellen). Halusi tietää onnistuiko verkkoon pääsy. Tietysti kun halusin hiukan piruilla vastasin "kaikkeni tein ja kaikkea yritin, mutta....  se pirulainen meni verkkoon". Pidin taiteellisen paussin mutta-sanan jälkeen, jolloin hän jo ehti huokaista pettyneenä. Kyllä kuullosti iloiselta kun kuulikin että se pelittää. Laittoi tuossa vielä tekstarin että on asentamassa joitakin ohjelmia siihen ennenkuin menee nukkumaan. Olihan se mukavaa kun sen käyttäkuntoon saaminen ei ollut mikään ylitsepääsemätön ongelma. Viikolla on kuulemma vapaapäivä, ja asentelee sitten lisää softaa ja muistikortin siihen. Siinähän se sitten nähdään vieläkö pelittää kun käytetään virrat kokonaan pois. Mutta eiköhän se.

ETSISIKÖ jonkun leffan vai menisi kirjan kanssa punkkaan? Sen verran ohjelmaa on ollut tälle päivälle, että voisi kai sitä alkaa rauhoittumaan peiton alla kirjan kanssa. Jaksaa sitten taas huomenna. ■