work.jpg

AAMULLA oli taas plussan puolella liikkeelle lähtiessä mutta ei onneksi tullut taivaalta mitään. Paikka paikoin sai vielä sohjossa kahlata mutta aurattujakin osuuksia oli. Mutta kieltämättä mukavaa liikkua ulkona kun ei tarvitse kiskoa koko vaatekomeron sisältöä päälleen uskaltaakseen lähteä ulos.

PÄIVÄLLÄ hetkeä ennen kuin olin lähdössä sinne työpaikkahaastatteluun, alkoi satamaan lnta/räntää, ja taivaalta tipahteli lakanan kokoisia lumirättejä. Onneksi olin niin lähellä haastattelupaikkaa että ei tarvinnut siihen sateesen lähteä vaan pystyin odottamaan sen muutaman minuutin jonka lakanoita satoi, ja lähteä vasta sitten.

HAASTATTELUSSA meni sellaiset puoli tuntia ja pahin osuus oli kai se kun piti yrittää kehua itseään. Kaipa sekin jotenkin meni kun eivät suoralta kädeltä heittäneet pois. En tainnut silti olla ainoa jolle olivat soittaneet kun yksi henkilö seisoi käytävässä odottamassa. Ja päätöksen kuulemma tekevät ensi viikolla ja ilmoittavat sitten joko puhelimella tai sähköpostilla kuinka kävi. Ei tässä auta muuta kuin odottaa. Jos sattuu käymään niin että ei arpaonni osu kohdalle, niin sitten kävi niin. Mitä sitä sen enempää murehtimaan.

ILTAPÄIVÄLLÄ sain kaksi opusta painokuntoon. Eilen tuli materiaalit ja tänään vielä viimeinen varmistus että kaikki on siinä niinkuin pitääkin eli saan laittaa painoon menemään. Kello vaan oli niin paljon että oli jo aika poukkaista kaupan kautta kotiin, eli aineistojen lähettäminen jäi huomiselle.

PERJANTAINA saa uusia kuvia siihen postuumiin opukseen, kuinkahan paljon? Kyllä se pitäisi pikkuhiljaa saada likimain kasaan että voisin pyytää tarjouksen painotyöstä ja saataisiin kirja niiden käsiin joille se on tarkoitettu. ■