film.jpg

KUN iltapäivällä ei kuulunut mitään niistä kahdesta kirjasta, päätin että hommat saa jäädä ensi viikolle. Onhan silloin lähes 3½ päivää aikaa puuhastella. Perjantaina pitää kuitenkin iltapäivän puolella ryhtyä laittamaan kamoja kasaan Tampereen reissua varten. Mukava pakata ajoissa, niin lauantaina ei tarvitse miettiä enää mitä sinne mukaansa ottaisi.

KYLLÄPÄ oli ihmisiä kaupassa. Mä en tosin poikennut muualla kuin Alkossa, mutta kyllä sielläkin kansaa oli. Ja varmasti vielä enemmän iltaa kohti, ja kuinkahan lieneekään huomenna? Mun ei tarvitse onneksi miettiä huomenna kaupassa käyntiä kun kaapit ovat tarpeeksi täynnä, vaan saan nousta kiireettä ylös, olla vaikka koko päivän kylpytakissa jos siltä tuntuu.

TÄMÄ ilta, huominen päivä ja sunnuntai on pyhitetty elokuville. Pitää nyt katsella pois uusimpia joita ei ole ehtinyt katsella. Tiedossa on siis laatuaikaa ihan koko rahalla. Ellei joku pölvästi tule ovikelloa soittelemaan. No, kyllä mä taidan sunnuntaina ulkoilemassa käydä, ja voisihan sitä huomennakin iltapuolella lenkillä käväistä, kun varmaan ei paljon ole porukkaa liikkeellä. Jos vaikka näkisi Pukin. ■