work.jpg

EILISEN iltavuoron vastapainoksi oli tänään aamuvuoro joten unet jäivät hieman vähemmille. Ja kun lämpömittari näytti rapsakat -20 astetta pakkasta niin jätin kävelyn sikseen ja menin bussilla. Oli kyllä taas niin yltiövarovainen kuski, että mietin päästäänkö koskaan perille. No päästiin kuitenkin, ja sopivan ajoissa. Ja nyt on viikon työtunnit täynnä. Kotimatkalla ei tarvinnut poiketa muutoin kuin lähikaupassa hakemassa kahvia, aamulla mittailin lähes viimeiset porot pannuun. Nyt on taas tummapaahtoa niin että ei tarvitse käpristellä kahvinhimossa vaan saa laitta apannun porisemaan kun tarve vaatii.

EILEN ehdin sen verran jututtamaan pomoa että ilmeisesti ainakin maaliskuun alkuun olisin vielä töissä. Hyvä juttu, muut työt pitää vain hoitaa sitten iltaisin ja viikonloppuisin. Ja sivulauseessa mainitsi että saattaa olla että olisinkin aina kesän loppuun asti, jos vaikka heidän suunnitelmansa menee niinkuin ovat kaavailleet. Ollaan puolison kanssa alustavasti kaavailtu kesälomaa elokuulle, joten jos olen sinne asti töissä niin pitää ottaa lomat ennen sopimuksen loppumista siihen puolison loma-aikaan.

TÄNÄÄN oli vielä lasagnea eli tarvinnut miettiä sapuskaa, eikä tarvitse miettiä huomennakaan kun mennään päivällä puolison kanssa Rossoon syömään. Ainoa yhteinen vapaapäivä ainakin seuraavaan pariin viikkoon, joten ajateltiin että ei kuluteta sitä ruuanlaittoon ja annetaan vaihteeksi toisten kokata. Ja onhan meillä lahjakortti sinne... tuleepahan sekin käytettyä. Ja vielä kun saa henkilökunta-alennuksen niin ei kustanna kummoisia.

ENSI viikolla mennäänkin taas aamulla illalla ja aamulla. Viikonloppu on vapaa joten pitää katsoa josko silloin tekisin sen ikuisuuseeppoksen uusimmat korjaukset, ja muistitikulla odottaa toinen kirja taittoon pääsyä. Viikolla kun on taas niin vaihtelevat vuorot, niin en taida viitsiä yrittää silloin, kun joutuisi kuitenkin jättämään homman kesken ja jatkamaan seuraavana iltana tai sitten kun taas on aamuvuorossa.

TÄNÄÄN pitkästä aikaa jotakin Netflixistä. Ja tietty iltakahvit. Ja aamullakaan ei tarvitse herätä ennen kello kymmentä, mutta en tiedä osaanko enää nukkua niin pitkään. Sitä on nyt tottunut heräämään aikaisemmin vaikka iltavuoroon olisi menossa. Ja tuntuu että sama toistuu vapaapäivinäkin. Tosin punkka kutsuu aiemmin kuin ennen. ■