way.jpg

Tulipahan katsottua Wayward Pinesin pilotti. Olisihan sen jo ennakkoonkin nähnyt, mutta piti säästää jotakin katsottavaa. Vaikuttaa siltä, että seuraavakin jakso on katsottava, sillä sen verran mielenkiintoiselta vaikutti. Muutamia mielenkiintoisia kysymyksiä heräsi jo; toivottavasti niihin saadaan vastaus tarinan edetessä. Toki tämän voisi kirjanakin lukea, mutta en halua luoda mitään ennakko-odotuksia sarjaa kohtaan kirjan perusteella.

Facebookissa kaverit jaksavat postata jääkiekko-sitä ja jääkiekko-tätä päivityksiään. Itselleni on ihan sama miten peleissä käy, ei voisi vähempää kiinnostaa. Miksei kaikille anneta ihan ikiomaa kiekkoa, niin ei tarvitsisi tapella siitä yhdestä ja ainoasta. Mieluummin katselen vaikka dokumenttia vedenalaisesta korinpunonnasta.

Tänään nukuin taas pitkään, kello oli 14.30 kun heräsin. Ilmeisesti tarvitsin taas enemmän unta. Loppupäivä kuluikin artikkelijulkaisua koostaessa, hauskuuden puuhaan toi se, että artikkelit olivat kyllä kaikki kasassa, mutta niiden järjestyksestä julkaisussa ei ollut tietoakaan. No, onpahan nyt kaikki taitettu valmiiksi, siirrellään sivuja sitten kun järjestys selviää.

Huomenna on viikon viimeinen työpäivä, kuluu iltavuorossa. Ja sitten on taas aika jäädä lomalle. Viikko pitää taas lomailla :)