mikki.jpg

AAMUPÄIVÄLLÄ piti lähteä tekemääns e haastattelu,, kun loppuviiikolle sitä ei haastateltavan kiireiden vuoksi ovinut sovittaa, ja pitäähän se ehtiä kirjoittamaan puhtaaksi ja hyväksyttää. Reilu puoli tuntia tuli puhetta tallennettua. Iltapäivällä siirsin äänitiedoston jo koneelle, huomenna voisin laittaa kuulokkeet korville ja kirjoittaa sen tekstiksi niin pääsisi muokkaamaan siitä jutun. Edellisestä tälläisestä hommasta onkin tovi, silloin ei kylläkään ollutkaan ihan yhtä kysymyspatterista kyse.

HUOMENNA on tikkien poisto, muotikenkää täytyy (saa) pitää vielä kolme seuraavaa viikkoa. Sitten kokeillaan kävelyä normaalijalkineella. Hieman arveluttaa miten se sujuu kun tähän asti ei ole ollenkaan voinut varata varvasosalle kävellessä. Voi alkuun olla hiukan haparoivaa eteneminen mutta eiköhän se rytmi ja tyyli pikku hiljaa löydy.

AURINKO helli tänäkin päivänä. Välillä kävi puuskainen tuuli, mutta kyllä silti oli lämpimämpää kuin monena päivänä tämän vuoden olemattomana kesänä. Kelpasi liikkua ulkoa. Huomenna tikkienpoiston jälkeen lisää ulkona liikkumista, kun pitää käydä ostamassa kappalelaskuri. EI tosin tule omaan käyttöön mutta kun sellaisesta multa tänään kyseltiin, niin lupasin hankkia sellaisen. Ja löytyihän Googlettamisella nopeasti paikka josta käydä hakemassa, eikä edes maksa jjuuri mitään. ■