vuo.jpg

YLLÄTYSKIRJAAN tuli puuttuvaa aineistoa mutta vielä hiukan jää huomisaamuksi. On kuitenkin sillä mallilla että saan huomenna siitä kaksi eri versiota sähköisessä muodossa. Tänään tosin aamupäivä meni kaupungilla ja huomennakin pitää päiväsellä käydä viemässä yksi joululahjam joka on tuossa pöydällä odottanut jo viikon päivät. Ellei aamulla tule loppua aineistoa niin käväisen lahjan viennissä ja palaan sitten sen kirjan pariin. Se kun ei ole kuin muutamasta sivusta kiinni, joten hyvin ehdin sen huomenna tekaista.

KELIT ovat olleet mitä ovat. Taivas on työntänyt vettä kaikissa olomuodoissaan, ja pysynyt yhtä harmaana kuin edellisetkin päivät. Hitto kun joutuu pitämään valoja päällä koko päivän että näkee edes kulkea. Jos nyt aurinkoakin näkyisi joku päivä niin olisihan mukavaa pitkästä aikaa. Sen vastineeksi todennäköisesti tulee enemmän tai vähemmän pakkasta. Mieluummin vähemmän.

HUOMAA kyllä että tässä alkaa itsekin laskeutua pikkuhiljaa usemman päivän taukoon. Mitään ihmeitä ei viitsi enää tehdä eikä aloittaa, vaan kunhan saa sen yhden kirjan pois käsistään ennen vuodenvaihdetta niin tämän vuoden duunit alkaa olla siinä. Ensi vuoden alkuun onkin tiedossa ihan mukavasti tekemistä, menemistä ja kokoustamista. Ihan hyvä niin. ■