sumu.jpg

PITKÄLLE aamupäivään harmaa sumu halaili taloja ja pihoja. Tuntui taas kuin olisin kellunut harmaassa meressä, kun vain korkeimmat ja lähimmät rakennukset erottuivat mutta vähänkään kauempaan kaikki oli vain harmaata, hitaasti aaltoilevaa sumua. Vasta hieman ennen puolta päivää sumu hälveni, ja eipä tarvinnutkaan kauaa odottaa kun taas alkoi sataa. Tänään onneksi sateet tulivat enemmänkin kuuroina.

SÄHKÖPOSTIIN tuli kysely olisiko mulla aikaa taittaa yksi kirja? Ilmoitin että sen verran aikaa aina on. Sitten vasta paljastui millaisella aikataululla: aineisto tulee ensi viikon lopussa ja valmiin julkaisun pitää olla valmiina seuraavana tiistaina. Onneksi se on sähköinen versio, mutta silti. Viestin mukana oli alustava tekstivedos, ja silmäiltyäni sitä kävi kyllä selväksi että pari päivää siihen ainakin menee. Saapa nähdä onko ensi viikonloppu työviikonloppu.

TÄNÄ viikonloppuna lähden kuitenkin lauantaiaamuna vapaalle ja palaan vasta maanantaina johonkin aikaan. Huomenna jos innostusta riittää niin kokkaan jotakin jota vien sitten mukanani. EI tarvitse sitten lauantaina heti miettiä ruokaa. Vähän olen kaavaillut tekisinkö lihapullakastikkeen vai täytetyn lihamurekkeen. Jälkimmäinen on tietysti helpompi kuljettaa mukanaan. Mutta eiköhän tuo mulle siinä vaiheessa valkene kun kauppaan menen. ■