scroll.jpg

MYÖHÄÄN eilisiltaa oli tullut sähköpostiviestiä että ikuisuuseepoksen toimittaja voisi tuoda torstaina kello 16 nurkilla korjausaineistoa siihen kirjaan. Mä kun olen aamuvuorossa taas torstaina niin kyllähän se sopii. Laitoin viestiä että soittelee kun on lähempänä.

SITTEN jo kello kahdeksan aikaan pirahti puhelin ja siellä soitteli pitkäaikainen yhteistyökumppani että kevään korvilla olisi tulossa jokin artikkelijulkaisu, ja josko istuttaisiin ihan naamakkain kun julkaisun toimittaja on ensi kerta asialla. Enköhän mä saayhden kirjapalaverin johonkin rakoseen sovitettua riippumatta siitä jatkanko vielä nykyisessä työpaikassa vai palaanko kokonaan taas entisiin kirjallisiin ja kuvallisiin töihin. Ilmeisesti saan tässä opuksessa suhteellisen vapaat kädet taittoon, tai ainakin toivon niin koska silloin ei tarvitse orjallisesti noudattaa joitakin kankeita julkaisuohjeita. Mutta tämä taitaa tulla työn alle vasta muutaman kuukauden kuluttua.

PÄIVÄLLÄ pirahti puhelin jälleen kerran numerosta josta soitetaan silloin kun mun pitää tehdä jotakin. No niinhän multa kysyttiinkin. Pitäisi tekaista verkkoon ilmoittautumislomake isoon tapahtumaan. Mainitsin siinä keskustelussa että edelliseen isompaanhan henkilö N teki sen lomakkeen jolloin vastaus oli että "en halua häntä sitä tekemään". Sattumoisin kun tunnen tuon henkilön joka lomakkeen oli tehnyt ja tiedän miten vaikeaa on joskus hänen kanssaan töitä tehdä (sivusta seuranneena ja asiasta kuulleena) en ihmetellyt. Pyysin laittamana kaikki tarvittavat tidot lomaketta varten niin että viikonloppuna voin sen tekaista. Siinä ei kauaa mene, pitää vain laittaa se lähettämään ensin vain minulle testaamisen ajaksi ja kun kaikki on OK niin sitten vaihtaa oikea vastaanottaja.

ETTEI olisi tarjonta loppunut, soitti vielä toinenkin henkilö ja kysyi pääsinkö hänen kanssaan erääseen koulutustapahtumaan helmikuussa. Valitettavasti jouduin kieltäytymään kun mulla on sinä päivänä työvuoro. Ehdotin paria muuta henkilöä jotka voisivat olla sopivaa seuraa ja kyseinen koulutus tukisi ainakin toisen heistä tulevaa uraa. Olisin voinut mennä jollei olisi ollut työpäivää, varsinkin kun koulutus olisi ollut ilmainen.

JA pakolliset sääkuviot: päivä oli harmaa ja pakkanen pyöri parin asteen hujakoilla. Iltapäivällä neljän aikaan yritti sadella lunt mutta vähäiseksi se jäi. Torstaina ennusteen mukaan kymmenen tai useampi pakkasaste. Ja perjantaina nollassa tai jopa aavistuksen yli. Katsotaan onko edes sinne päinkään.

HUOMENNA kun on iltavuoro, voikin tänään jatkaa Surkeiden sattumusten sarjaa useammalla jaksolla. Sen verran taitaa kuitenkin olla vielä jaksoja jäljellä että jää viikon loppupuolellekin katsottavaa. ■