kevat.jpg

MAANANTAIAAMUNA jalkaterapeutille lähtiessä sateli vettä. Ei siis kovin houkutteleva keli lähteä kauemmaksi ostamaan lenkkareita. Päästyäni terapeutilta sateli edelleen, joten päätin käväistä vain kaupassa ja palata kotiin. Toimetonna ei tarvinnut olla kun sähköpostiin oli tullut työstettävää materiaalia. Sitä käsittelin iltapäivän ilman kiirettä ja illalla pari leffaa.

TIISTAINA taivas oli aamulla harmaa mutta kun sadetta ei oltu luvattu uskalsin lähteä lenkkariostoksille. Matkalla sinne alkoi aurinko paistella, eli ihan mukava keli oli tallustella, ja tuli samalla päivän liikunta, sinne kun oli kuitenkin melkein 6 kilometriä. Mutta kun ei ollut kiirettä niin mikä ettei. Myymälässä odotti iloinen yllätys, lenkkarit ja housut olivat alennuksessa, joten sain molemmat samasta paikkaa. Sieltä lähdin tallustamaan takaisin päin ja pysähdyin isompaan kauppaan tankkaamaan jääkaappia vähän enemmän. Ostin jopa mämmiä (pääsiäisen aikaan ei tullut syötyä). Sen verran sallin itselleni hemmottelua että loppumatkan tulin bussilla. Kotiin tultua kaivelin esiin ison kassin jossa oli kierrätykseen tarkoitettua tavaraa ja sen päätin kuskata keskiviikkona pois nurkista.

KESKIVIIKKONA olikin sitten aurinkoa jo aamusta alkaen. Puolen päivän hujakoilla lähdin viemään sitä kierrätyskassia. Menin bussilla kun oli sen verran painava kantamus, ja matkaakin kuitenkin viitisen kilometriä. Pois lähtiessä törmäsin tuttuun jota en ole nähnyt muutamaan vuoteen, ja menihän siinä melkoinen tovi jutellessa. Kotimatka tapahtui kävellen, ei nyt ihan joka reissua autokyydillä. Pihassa törmäsin Kukkamummo II:een ja keskusteltiin siitä, pitäisikö keinulle johtavalle polulle tehdä jotakin. Varsinkin nyt kun hiekoitussoraa on vielä kasapäin pihan päässä. Sanoin miettiväni asiaa. Illalla pesin muutaman paidan ja ne uudet housut (mä kun käytän kaikki uudet vaatteet pesukoneen kautta). Illalla aloitin seuraamaan Netflixistä uutta sarjaa, The Sinner. Vaikka aloitusjakso lähtikin käyntiin varsin verkkaisesti, onnistui se kuitenkin herättämään mielenkiinnon ja katsoin kolme ensimmäistä jaksoa. Koukutti sen siihen malliin että tänään jatketaan.

TÄNÄÄN lähdin käymään Lidlillä hakemaan Saskiaa. Lähtiessä roskia viedessä Kukkamummo I tuli pihaan, ja juttelin hänenkin kanssaan siitä polusta. Käytiin katsomassa ja onhan se melkoinen mutapolku ja täynnä myyränkoloja. Kun Kukkamummo I:kin oli sitä mieltä että se sorapolku on parempi vaihtoehto kuin aina sateella mudaksi muuttuva polkku, niin lupasin että huomenna perjantaina käyn tekemässä sen parannuksen. Ihan siksikin että en tiedä milloin hiekoitussora kuskataan pois pihan perältä. On sen alla vielä onneksi lunta etteivät taida ihan heti sitä käydä siirtämässä.

KONEELLA oli palatessa odottamassa muutama sähköpostiviesti vastattavaksi, ja yksi tarjouspyyntö. Tarjouspyyntöön pyydettiin liittämään esimerkkejä aiemmista töistä, mutta se onneksi on helppoa kun näytteet löytyvät verkosta. Vastaukseeni tuli vastaus että tarjous meni läpi ja palataan tarkemmin asiaan kun aineisto on lopullisesti valmis.

TÄLLE illalle vielä sitä uutta sarjaa, pitää odotella että puoliso soittelee lähempänä keskiyötä töistä päästyään. Huomisaamuna käyn vielä katsastamassa sen polun, ja pähkäilen mitä sille teen ennenkuin kannan työkaluarsenaalin pihalle. ■