muuttofinal.jpg

VAATIMATTOMAT 124 päivää ovat kuluneet ja nyt on aika muuttaa takaisin. Ensin muuton piti olla ensi viikon maanantaina, sitten tuli ilmoitus että tämän viikon perjantaina, ja muutama päivä sen jälkeen tuli eilen tiistaina uusi ilmoitus että huomenna (tämän viikon keskiviikkona) pääsee muuttamaan. Enempää muuttopäivää ei varmaan olisikaan voinut varhaistaa.

VIIKONLOPPU ja alkuviikko oltiin taas siellä asunnolla siivoilemassa ja laitettiin muutama tavara kirppispalstalle (Annetaan). Muuten meni tavaroiden nouto hyvin mutta eräs henkilö sopi sunnuntaina että käy maanantaina noutamassa tuotteensa puolenpäivän aikaan. No me mentiin sinne hyvissä ajoin ennen puolta päivää, ja kun puoli yksi ei noutajasta kuulunut, soittelin hänelle. Ei kuulemma ollut saanut vielä kyytiä järjestettyä (vaikka oli vuorokausi aikaa)! Sovittiin uusi noutoaika mutta silloinkaan ei kaveria kuulunut. Sanoin että mä en aio koko iltaa siellä odottaa josko hän saapuisi jossakin välissä tavaran hakemaan. Sanoi että voin jättää siihen ulos ulko-oven viereen odottamaan niin hän ottaa sen siitä. Puoli viisi soi puhelin ja samainen kaveri kaipaili vielä ajo-ohjeita asunnolle. Löysi sitten perille ja kyseli että olenko mä ikkunassa katselemassa. Enpä ollut. Ikkunat olivat toiseen suuntaan, enkä mä halunnut edes nähdä koko tapausta kun hakeminen tuntui olevan niin kovin hankalaa.

TIISTAINA tulin sitten iltapäivällä kotiin tekemään sähköpostissa odottavia hommia. Ei siinä oikein muuta viitsinyt aloittaa.

TÄNÄ aamuna tuli 10 aikaan tekstiviesti että lukkopesä on vaihdettu ja muuttamaan pääsee. Olin juuri lähdössä kauppaan, mutta kiersin kuitenkin asunnon kautta. Oikein hyvä, siellä oli jopa imuroitu ja pesty lattia, vessassa vain oli jäänyt kaksi vanhaa putkenpäätä peittämättä. Niistä laitoin viestiä kun palasin kaupasta.

SITTEN alkoi se tavaroiden roijaaminen. Tosin ihan ensimmäiseksi kävin pesemässä jääkaapin ja pakastimen, ja laitoin ne päälle. Telkkari ja tietokone siirtyvät sinne vasta huomenna, samoin sänky mutta muuta tavaraa vaatehuoneesta ja kaapeista olen jo kuljetellut pitkin iltapäivää ja iltaa. Kokkasin perunasoselaatikon omassa kodissa ensimmäistä kertaan neljään kuukauteen. Ajattelin että en tee enää tiskiä täällä vaan kotona. Vielä on mikro ja kahvinkeitin täällä, mutta ilta- ja aamukahvit keittelen ja aamupuurot syön vielä täällä. Huomisen aikana on tarkoitus saada kaikki tavarat omaan asuntoon, niin että perjantaita vasten nukkuisin jo omassa kodissa. Perjantaina tai lauantaina siivoan tämän asunnon ja sitten kaikki on taas kuten ennenkin. Perjantaina mulla menee osa päivästä siihen kun sieltä asunnolta haetaan tavaraa lahjoituksena, ja mun pitää olla siellä paikan päällä. En tiedä jaksanko vielä sen jälkeen siivota täällä. Katsotaan nyt.

KOHTA pitää käydä uunilla siellä omassa kodissa ja ottaa sapuskaa tänne. Sitten menen tiskaamaan siellä olevat kokkauksesta tulleet tiskit, ja samalla vien taas hiukan tavaraa täältä. Ja torstaina vielä pyykinpesuakin, niin on sen jälkeen mukava asettua omaan kotiin. ■