Lomapäivä nimittäin. Tosin puolen päivän aikaan oli palaveri, ja sitten piti käydä hoitamassa asioita, joita työpäivinä ei oikein ehdi ja jääkaappikin piti tankata. Kun tärkeimmät on nyt tehty, voi keskittyä vain olemiseen. Mitään suunnitelmia ei vielä ole olemassa, mutta äkkilähdöt ovat aina parhaita. Tosin kovin pitkälle ei voi lähteä, kun ensi tiistaina on pakko käydä työpaikalla. Toisaalta juhannuskin on melko lähellä, että säästäisikö paukkuja kuitenkin siihen? Juhannuksen varallekaan en mitään ihmeempää aio kuitenkaan suunnitella, sillä Tampere kutsuu heti heinäkuun alussa :)

Eilen oli töissä viimeisiä arviointikeskusteluja. Esimies pahoitteli että erään asian suhteen hänen on pakko madaltaa arvosanaa, mutta samaan hengenvetoon kehui kyllä mainiten erityisesti erään tapauksen. Itsellään olisi kuulemma hermo mennyt samassa tilanteessa. Muistan kyllä tilanteen, Hän oli siinä apuna kun tilannetta selviteltiin. Loppujen lopuksi asiakas oli itse väärässä mutta eihän siinä auttanut muuta kuin palvella parhaan mukaan.

Jää-pakastinkaappi hankinta on edelleen kesken. Tuumailin että tiistaina voisin työpaikalta tullessa poiketa parissakin kodinkoneliikkeessä katsastelemassa niitä. Jos sopiva löytyy, pitää vain varmistaa että se tulee kotiin vielä loman aikana tai sitten vasta heinäkuussa kunhan olen palannut Tampereelta. Ei sitä kuitenkaan saa yksin paikoilleen ja vanhakin pitää kuskata jonnekin, niin jonkin sortin apumies hommassa tarvitaan.

Eilen oli vielä kokous töiden jälkeen, tosin piti tunti miihailla kaupungilla ennen kuin kokous alkoi. Alkoi jo kokouksen loppumetreillä hiukan väsyttää. Ja kun bussit ovat siirtyneet kesäaikatauluihin, niin tietysti juuri se vuoro jolla aiemmin olin kotiin päässyt, oli pudotettu pois. Vaihtoehtoina olivat odottaa seuraavaa ½ puoli tuntia tai kävellä kotiin. Kävelin. Hieman jopa ripeksi matkalla vettä, mutta niin vähän että ei edes kastunut. Muutama minuutti kotiin pääsyn jälkeen tulikin sitten reippaammin. Jostain syystä väsytti illalla niin paljon ettei jaksanut juurikaan mitään. Uni yllätti kun olin tv:tä katsomassa, yöllä heräsin sulkemaan tv:n ja jatkoin uniani kunnes kello aamulla herätti. Huomisaamuna kello ei herätä :)