freezw.jpg

Aamulla ovikello soi tasan sovittuun aikaan ja kaappi tuli. Kun en tilannut asennusta turhan takia, kuski ei kauaa viipynyt. Suurin työ oli saada purettua pahvit ympäriltä, yksin kun ei saanut kallistettua kaappia niin paljon että olisi voinut vain vetää pahvipakkauksen pois. Mutta menihän se repimälläkin.

Hyllyt oikeille kohdilleen ennen kaapin paikalleen siirtoa, sillä oven piti avautua reilusti yli 90°. Itse siirto sujui helposti vaikka painoa olikin reilusti yli 40 kg, kun takana oli pyörät. Samoin kaappi sujahti sille varattuun paikkaan ongelmitta. Kaappi kylmeni todella nopeasti, huomasi kyllä helposti eron vanhaan ja iänikuiseen. Huoltomies ei saapunutkaan sovittuun aikaan hakemaan vanhaa pois, joten kuskasi sen alakertaan odottamaan ja laitoin tekstarin mistä kaapin löytää. Vielä imurointi ja kämppä oli taas kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.

Kaapin/pakkasen täydennys jää huomiselle, sillä ei oikein houkuta lähteä tuonne vesisateeseen tallustamaan, eikä sen täyteen ahtamisella nyt niin kiire ole.