levyt.jpg

NYT on taas selvitty iltavuoron vaihdosta aamuvuoroon. Olihan se vähän vaikeaa herätä tänä aamuna kun yöunet jäivät hiukan lyhyiksi. Töissä onneksi sain kaverin avukseni ja saatiin se yksi osasto tämän päivän aikana kuntoon. Huomenna saatan päästä toisen osaston kimppuun, siellä kun reiluun viikkoon ei pahemmin kukaan ole siivoillut eikä järjestellyt.

KUKKAPENKKEJÄ ei olekaan tarvinnut kastella sunnuntai-illan jälkeen, sillä maanantai-iltana ja yönä satoi välillä ihan reippaastikin, eilen sateli päivällä ja illalla uudelleen ja tänään ehdin juuri kotipihaan kun taas sadekuuro ryöpsähti. Nytkin siellä hiukan ripeksii eli moneen päivään ei tarvitse käydä kastelemassa. Sadekuuroja on vielä loppuviikollekin luvattu joten voipi mennä ensi viikkoon ennenkuin letkun kanssa siellä heilun. Aurinko voisi kyllä paistaa tässä lähipäivien aikana niin että pääsisin ottamaan valokuvan kukkapenkistä, kun se kuulemma pääsee oikein lehteen asti :)

TÄNÄÄN käväisiin hakemassa muutaman vanerilevyn kappaleen kun lopultakin muistin. Tarkoitus on tehdä älypelin prototyyppi ja antaa työkavereiden kokeilla saavatko sen koottua. Löysin vanhat piirustukset vuosikymmenten takaa arkistostani ja nyt voisin iltojen pimettyä hiukan sahailla, kun ei kukkapenkkikään vaadi jatkuvaa hoitoa.

HUOMENNA taas aamuvuoroon, toivottavasti keli kuivuu aamuksi että pääsee aamukävelylle loppukesän aamuun. ■