sbow.jpg

KUNNON pakkaset nimittäin. Mittari on vajunut jo yli -16 astetta pakkasen puolelle ja käy puuskittainen tuuli. Mitähän se mittari mahtaa aamulla näyttää? Saattaa olla että joutuu turvautumaan bussikyytiin, kyllä mullakin on rajansa pakkaselle. Tosin jos aamulla on 15-20 pakkasen puolella mutta ei tuule niin saatan harkita vielä kävelemistäkin. Kyllä sen kestää, puoli tuntia reipasta liikettä.

TÄMÄ päivä meni lehden vuosikertoja selatessa. Yksitoista vuosikertaa josta pitää poimia olennaisin. Eka työ oli laittaa ne lehdet aikajärjestykseen niin oli helpompaa kirjata asioita ylös. Ja ihan kynällä ja ruutupaperille. Sai siihen kylkeen laittaa samoin tein omia huomioitaan ja muistiinpanojaan. Homma jatkuu huomenna.

ILLALLA kahdeksan aikaan soi puhelin ja eräs asiakas soitteli. On sellainen taitelija, joten kellon katsominen ei niin nokon nuukaa hänellä ole. Pohjusti tulevaa ja kyseli kuinka helppoa/vaikeaa on toteuttaa tiettyjä juttuja projektia varten. Henkilökohtaisesti minusta nämä asiat pitäisi hoitaa mieluummin virka-aikana mutta kun luovuus kukki niin piti päästä heti varmistamaan onnistuuko ja onko mulla lähiviikkoina aikaa. Kyllä mä kohteliaasti vastailin vaikka olinkin katsomassa The Orvillea. Mun pitää nyt etsiä joko verkossa toimiva simppeli mallinnusohjelma tai sitten asentaa vaikka Blender, että saan sen homman tehtyä. Ellei sitten kelpaa Photoshopissa tehty kuva. Mallikuva perspektiivissä on tulossa joten sen voisin vektoroida ja kokeilla tarjota helpompaa ja nopeampaa vaihtoehtoa.

TÄNÄÄN oli vuorossa kokeellinen keittiö. Riisiä (boil-in-bag), herneitä, maissia, sipulia, paprikaa ja kanan fileepaloja. Itse asiassa siitä tuli melkoisen hyvää, kotona vasta huomasin ettei ollut chiliä tai currya jota olisi voinut pannuun laittaa. Jos huomenna muistaisi ostaa niin voisi lopun maustaa muullakin kuin suolalla.

ETSISKÖ leffan vai meniskö peiton alle? Kas siinäpä pulma. ■