myra.jpg

AAMULLA tuli tieto eilisen yllätyskirjan formaatista. Tislasin sen Word-dokumentin että sain kaikki muotoilut pois ja kuvatkin tiputettua. Aineistoa oli reilun 70 sivua mutta kun koko pienenee B5:een niin tietty sivumäärä kasvaa. Helppo oli taas nostaa teksti valmiiseen taittopohjaan, jossa on kaikki muotoilut määritelty valmiiksi. Vielä en aloittanut sen varsinaista taittoa kun piti valmistella illan kokousta varten oma aineisto esitettäväksi. Tulihan tuota ihan tarpeeksi. Sen verran kirjan parissa kuitenkin askaroin että kannen tein valmiiksi. On nyt nytkähtänyt liikkeelle.

KIERSIN kirjaston kautta kokouspaikalle, niin että nyt ei ole yhtään kirjaa erääntymässä loma-aikaan. Eikä kasvattamassa velkasaldoa. Keikaukseen ei mennytkään niin paljon aikaa kuin arvioin joten ehdin istua auringonpaisteessa ennenkuin oli aika siirtyä kokouspaikalle. Onneksi se joka asiaan juuttuva henkilä ei ollutkaan tulossa kokoukseen, joten tiedossa oli nopeammin etenevä kokous. Itsekään en käyttänyt kuin kymmenisen minuuttia omien asioideni esittelyyn, vaikka niistäkin olisin voinut jaaritella vaikka koko illan. 

AJATTELIN seuraavaksi katsastaa Areenasta elokuvan jonka siellä eilisiltana bongasin. Sitten toinen leffa, sarjakuvaa tai kanavaseikkailua. ■