Duck_Swimming_Ring_PNG_Clip_Art_Image.jp

AURINKO herätti tänä aamulla paistamalla suoraan kasvoihin. En laittanut sälekaihtimia illalla kiinni kun mulla oli sellainen mielikuva että tänään olisi harmaa ja ehkäpä sateinenkin päivä. No onneksi muistikuvani oli väärä. Hieman vilpoisalta tuntui aamulla yön pakkasen jälkeen mutta pian lämpesi kun liikkui. Ja alkoihan se aurinko sitten lämmittääkin.

TEIN ne kolmen luvun korjaukset ja laitoin aineistot taas verkkoon uudestaan ladattavaksi. Neljä lukua siellä on vielä kokonaan tarkastamatta, ja sen jälkeen on kaikki luvut yhden kerran tarkastettu. Jospa sen jälkeen saisi jo niiden kuvien paikatkin tietoonsa. Olisihan se mukava saada jo laittaa Hyväksytty-merkintä jonkun luvun perään. Kuinkahan kauan kanrtta sitten tehdäänkään? Kansikuva siihen jo on mutta takakannen teksti puuttuu, ja lopullinen päätös siitä tuleeko kirjasta kartonki- vai kovakantinen? Ehkä vielä ennen joulua ollaan viisaampia.

KIERSIN iltapäivällä Lidlin kautta kotiin, kun arvelin että nyt sinne voi päästä ilman että joutuu luistinradalla liikkumaan. Oli siinä vielä yksi mäkiosuus joka oli ihan kiitettävästi jäässä ja liukas, kun on sen verran puiden suojassa ettei päivällä aurinko pääse sitä lämmittämään ja sulattelemaan. Onneksi sentään oli kohtuullisen hyvin hiekoitettu että nurin ei tarvinnut mennä.

HUOMISAAMUNA viemään ne kutsut ja sieltä suoraan loman viettoon. Ja toukokuussahan on viikon pätkä lomaa, mennäänkö silloin jonnekin, siitä ei vielä ole ollut puhetta. Sattuu vain niin että on iso tapahtuma joko juuri ennen lomaa tai sitten lomaviikon lauantaina, ja mut on nakitettu sinne talkoolaiseksi. Mutta kyllähän sitä yhden päivän ulkona viihtyy, varsinkin jos aurinko paistaa. Ja onneksi mun tehtävänä ei ole muuta kuin ikuistaa tapahtuma.

KATSELIN syksyn tulevan tapahtuman tietoja, ja mitään kovin edukkaita hotellihintoja eivät järjestäjät ole neuvotelleet osallistujille. Katsastin muutaman muun hotellin hinnat mutta mitenkään kovin isoa eroa ei ollut. Yksi paikka löytyi mutta on vähän sivummalla; toisaalta siellä on kyllä halvat hinnat. Ja polkupyörän vuokraus onnistuu siellä, joten liikkumaan pääsisi kyllä ihan mukavasti. Pitää ensi viikolla kysellä kaverilta joka saattaa olla myös lähdössä millaiset suunnitelmat hänellä on.

TÄNÄ iltana vielä vähän sen sarjakuvan jatkoa ja sitten voisinkin mennä hetkeksi pötkölleen. ■