Hän laittoi aamulla lopultakin viestin: Hän ei enää halua jatkaa yhteydenpitoa. Kieltämättä viesti oli masentava. Olisin mielelläni kuullut silloin tällöin mitä hänelle kuuluu. Mutta koska Hän päätti näin, olkoon näin. En mä silti aio lopullisesti Häntä hylätä, vaan oveni on edelleen auki Hänelle. Ja samaan tapaan kuin ennenkin Hän on edelleen tervetullut enkä odota tai edellytä Häneltä mitään. Oli vain aina niin mukavaa kun Hän tuli, istuttiin ja rupateltiin, ja oli kiva kokkailla yhdessä vastapainoksi työlle. Kyllä Hän aina tulee olemaan ajatuksissani sillä harva ihminen on onnistunut tekemään minuun sellaista vaikutusta kuin Hän teki. Toivon Hänelle kaikkea hyvää siinä mitä Hän ryhtyykään tekemään.

sad-man.jpg

Tänään pitäisi koettaa saada viimeiset koulutehtävät tehtyä. Eilen muuten tuli arviointi ja palaute edellisestä tehtävästä: 3. Todistuksessa vaikuttaisi olevan kolmosia melkoinen rivi :) Jos tänään jaksan urakoida ne kaksi tehtävää, voisin huomenna istua siellä niemen nokassa kun poutaa ja lämmintä on huomiselle luvattu. Grilli ja muutama olut mukaan :)

Harmittaa kyllä, että Hän sinne kauas lähti. Olisi ollut mukava opettaa Hänelle taittoa ja antaa Hänen tehdä joitakin töitä, tottakai korvausta vastaan. Kummasti niitä tippuu tehtäväksi. Keskiviikkona pitää käydä neuvottelemassa ennen töihin menoa taas uudesta julkaisusta. Taas yksi, jolle asetetaan tavanomaista korkeammat vaatimukset ulkoasun suhteen. Tällä kertaa ei perusgraafisten ohjeiden mukaan voida edetä vaan kaikki pitää tehdä soveltaen. Onneksi on noita lomaviikkoja tulossa, niin että pystyy paneutumaan tähän kunnolla. Ja kun tietää että varmasti muutama julkaisu tulee vielä ennen toukokuun loppua ennen koulujen loppua. Niinkuin aina ja joka vuosi.

Työkaveri viestitteli eilen FB:ssä nukkumisen olevan mahdotonta kun naapurissa on bileet. Itse taas hämmästelin kun talo oli niin hiljainen, että olisin voinut luulla olevani yksin koko talossa.

Bileistä tulikin mieleeni että eräs työkaveri on järjestämässä toukokuun lopuksi yhteistä illanviettoa. Minäkin tällä kertaa ilmoittauduin sinne, siksikin että osa porukasta lähtee samana päivänä pois talosta, niin voidaan viettää läksiäisiä samalla kertaa. Ja eihän siitä sitten ole enää kuin kuukausi kun itse lähden. Ja voin sanoa, että ihan kaikkia ei siellä talossa todellakaan tule ikävä.