curatin.jpg

Niin loppui Poirot-elokuvien sarja. Vihonviimeinen tuli katsottua tänään. Mitähän sitä nyt katselee perjantai-iltaisin? Maanantaisarja Doctor Who päättyi jo aiemmin, onneksi sentään joulun erikoisjaksokin näkyi Suomessa. Tulossa on ainakin The X-Files - Salaiset kansiot, joka pitänee vanhana X-Files-friikkinä katsoa. Miehitettyä pitää ainakin eka jakso katsoa, sen verran mielenkiintoiselta vaikuttaa kuitenkin. Ja ilmeisesti on pakko jaksaa katsoa eka Saturday Night Live, vaikka epäilenkin että se on suomalaiseen (ja Maikkarin) tapaan sössitty totaalisesti. Annetaan nyt kuitenkin mahdollisuus....

Päivällä käväisin säätämässä Java-konetta, ja tuhraantuihan siinä aikaa kun ensin piti poistaa pari päivitystä ja sitten Updaten kautta katsoa ovatko tyrkyllä. MikkiSofta olikin muuttanut nämä päivitykset Valinnaisista Tärkeiksi. No, silti piilotettiin. Tehtävien ajastuksen kautta piti käydä vielä kytkemässä pois GWX:n käynnistimet, niin ettei ole mahdollisuutta siihen, että koneen käyttäjä edes kokeilumielessä haluaisi nähdä  miltä W10:n asennus näyttää.

Huomenissa jääkaappiin taas enemmän täydennystä ja nurkkien putsausta kun sunnuntaina tulee taiteilija käymään. Soitteli eilisiltana ja kyseli saisinko kuviin jotain hopean hohdetta. Siinä olin puuhastelemassa keittiössä eikä oikein ajatus kulkenut, mutta tokaisin vain "eiköhän se onnistu". Tänään sitten tietysti muistin että onhan mulla sellainen palikka jolla metallia voidaan lisätä. Mutta katsotaan sitä sitten sunnuntaina tarvitaanko?

Päivällä oli jo lämmintä verrattuna edellispäiviin, vain sellaiset -18 astetta ja näyttää edelleen olevan kipuamassa kohti nollaa. Eihän se sinne pääse, mutta sellainen 10 - 15 olisi ihan sopiva lukema.

Ensi viikko vielä ja sitten viikon loma. Saattaa Tampereella olla sentään edes vähän lunta :) ■