vds.jpg

AAMULLA olikin lämpömittarissa lukemat plussan puolella. Ei edes astetta mutta kuitenkin. Ja huomasi sen kävellessä että suojan puolella ollaan. Ennusteen mukaan tämä viikko mentäisiin muutamassa pakkasasteessa ja vasta ensi viikolla pakkasta voisi olla kymmenen asteen hujakoilla. Katsotaan nyt mihin kehittyy. Nyt illansuussa näyttää reilua puoltatoista astetta pakkasta.

VIIKON ensimmäinen työpäivä on takana. Mitään kummempaa ei sattunut vaan hyvillä mielin saattoi lähteä kotiin. Kaupastakaan ei tarvinnut ihmeitä joten ihan ajoissa olin kotona. Kun viikonloppuna en jaksanut/viitsinyt pyykkiä pestä niin nyt koneellinen on pyörinyt ja kuivuu parasta aikaa rummussa. Onpahan taas loppuviikolle puhdasta laittaa päälle töihin. 

KESKIVIIKKONA on viikon ainoa iltavuoro, mutta ennen töihin menoa pitää käydä hoitamassa yksi asia eli ihan viimeiseen asti töihin lähtöä ei voi venyttää. Kuukauden viimeisellä viikolla onkin ainakin kolme perättäistä iltavuoroa, ei edes tarvinnut pyytää että voisin olla vaihteeksi useamman illan töissä. Ja koska silloin on merkitty torstai vapaaksi niin lauantaina varmaan töissä (sinne asti ei vielä työvuorolistoja ole). saa vaan nähdä onko perjantai aamu vai ilta. Mutta vaikka olisikin ilta niin onhan siinä se yksi vapaapäivä välissä.

JOSSAKIN välissä pitäisi ehtiä käymään labrassakin että mitattaisiin pitkä verensokeri. Alunperin oli tarkoituksena mennä keskiviikkona mutta nyt ei se aikatauluun sovi, kun ei tiedä kauanko siellä joutuu odottelemaann. Pitää käydä kun seuraavan kerran on iltavuoro, ja jos en väärn muista niin ensi viikollakin sellaisia on. Pitää sitten taas ilman aamukahvia lähteä liikkeelle ja heti kun on labrassa käyty sännätä kahville jonnekin että saa koneen käyntiin.

KUNHAN saan pyykit kuivurista niin kahvia ja jakso pari Surkeiden sattumusten sarjaa ja sitten taas peiton alle. ■