wint22.jpg

AAMULLA lämpömittari näytti raikkaat -28 astetta pakkasen puolella. Onneksi ei vielä siihen aikaan travinnut lähteä töihin. Aamusella leheti tuli tarkastukierrokselta ja sain laitettua sen kirjapainoon ennen töihin lähtöä. Pakkanen oli lauhtunut siihen mennessä huikeat kaksi astetta, mittarissa oli enää vain -26. En edes ajatellut käveleväni osaa työmatkasta vaan kotiovelta suoraan pysäkille ja bussilla töihin. Positiivista pakkaspäivässä oli sentään se että ehdin muutaman kerran katsastamaan auringonkin päivän aikana.

ILLALLA töistä lähtiessä tuntui "lämpimämmältä" ja kotiin tultua mittarikin kertoi pakkasen lauhtuneen. Oli enää -14 astetta eli melkoisesti oli lauhtunut iltaa kohti (nyt mittari näyttää reilun -13 astetta). Huomisaamuna pitäisi olla vain kymmenisen astetta pakkasen puolella eli ei tarvitse pukea kaikkea päälle mitä vaatehuoneesta löytyy. Ja lauhtumaan päin olisi ennusteen mukaan koko ajan.

NÄIN iltavuorojen jälkeen ei paljon jaksa eikä viitsi niitä omia hommia tehdä. Tänään yksi asiakas kyseli nettisivujensa perään, ja lupasin pykätä ne torstaina kun on vapaapäivä. Alunperinhän mä lupasinkin ne kuukauden vaihteeseen, eli siinä mielessä aikataulussa ollaan.

TAAS tuli katsottua erään sarjan (toistaiseksi) viimeinen jakso eli uutta katsottavaa on taas löydettävä. Tietty jonkun leffankin voisi vaihteeksi katsoa, mutta ei tänään. Tänään viihdytään hetki kirjan seurassa ja sitten matkataan Höyhensaarille. ■