giphy.gif

EI se keskiviikkoaamuna ollutkaan niin kylmää kuin ennustettiin, vain -8 pakkasen puolella. Aurinkokin näyttäytyi hetkeksi pilviharson takaa  mutta ei se malttanut kauaa naamaansa näyttää. Töissä oli vaihteeksi rauhallinen päivä, ja pääsin lähtemään ihan ajoissa.

ILLALLA piipahdin pihalla ja ihan vaihtelun vuoksi siellä satoi lunta. Ja kun lähdin kotiin niin satoi taaas/edelleen. Olipa melkoisen ikävä tallustaa kotiinpäin kun tuuli puhalsi lumen suoraan päin kasvoja. Kotiin päästyä piti syödä, käväistä kuumassa suihkussa ja katsoa taas yksi jakso sarjasta.

TÄNÄ aamuna olikin reilun kymmenen astetta pakkasta ja aurinko paistoi. Päivällä kaupungile lähtiessäni oli jo lauhtunut; kyllä se aurinko alkaa jo lämmittää päivisin. Meillä oli puolison kanssa perinteinen vapaapäivän kirpparikierros ja kahvilla käynti. Mitään ei matkaan tarttunut tällä(kään) kertaa. Puoliso löysi jotain pientä. Ennen kotiin suuntaamista kiersin vielä kirjaston kautta.

ALKUILLASTA soitti eräs keskiviikon kokouksen osanottaja (itsehän en sinne päässyt iltavuoron vuoksi) ja kertoi että melkoinen show oli ollut kokouksessa. Yksi osanottajista oli lähtenyt ovet paukkuen pois. Tänään kertoja ja tämä suutuspäissään poistunut henkilö olivat olleet samassa kokouksessa, ja tässä kokouksessa suuttunut henkilö oli käyttäytynyt ehkä liiankin asiallisesti. Varoitin, että jossakin vaiheessa kun satutte olemaan kaksin niin tämä suuttuja tulee avaamaan sanaisen arkkunsa, mutta tosiaan niin että olette kaksin. Minulla on valitettava kunnia tuntea kyseinen henkilö pidemmältä ajalta, ja tiedän liiankin hyvin millainen hän on. Tosin mulle ei ole vielä käynyt vaahtoamassa, omaksi onnekseen.

HUOMENNA on viikon viimeinen työpäivä ja se onkin pitkästä aikaa aamuvuoro. Sitten on vapaa viikonloppu. Tai onhan mulla jo suunnitelmissa lauantaille käynti Kontissa, siivous ja ehkä pyykkäys, niin että sunnuntaina ei tarvitse muuta kuin kokata ensi viikkoa (iltavuoroja kolme peräkkäin) varten ja käydä Lidlillä.

LÄMPÖMITTARI näyttää jo kahdeksaa pakkasastetta ja aamulla töihin menon aikaan pitäisi olla vielä kylmempää. Katsotaan kuinka kylmää. ■