cold.jpg

AAMULLA oli rapiat -24 pakkasen puolella. Nyt talvi on sitten tullut kunnolla. Ja nyt ennustettiin että sunnuntai/maanantai voitaisiin mennä -30:ssä! Eipä paljon tarvitse silloin ulkona liikkua, muuta kun töihin mennä ja sieltä palata.

TÄNÄÄN ehdin juuri heittämään repun sisälle kun puhelimeen tuli viesti että on minuutin kuluttua pihassa. Mulla oli vielä ulkovaatteet tietysti päällä niin samoilta askelilta pihalle hakemaan korjauksia. Alkavat olla kuulemma loppusuoralla, tosin aiempiin lukuihin tulee kuulemma vielä kuvia joten vieläkään ei kirjan sivumäärä ole tiedossa ja sitä kautta jää tarjouspyyntö edelleen tekemättä. Sanoi kyllä pihalla että maksavat työstä enemmän kuin alunperin oli puhetta joten se kuullosti mukavalta minunkin korvaani.

AJATTELIN katsastaa yhden jakson jotakin sarjaa ja sitten painua pehkuihin, huomenna on viikon viimeinen aamuvuoro. Jos huomenn on yhtä hauskaa kuin oli tänään niin aika kuluu taas kuin siivillä. Oli nimittin melkoisen levottomia juttuja meillä, mutta toisaalta meillä on nyt porukka joka toimii hyvin yhteen ja osaa myös herjanheiton jalon taidon.■