lankut.jpg

AAMU valkeni aurinkoisena joten pelkoa kastumiselle ei ollut. Ryhdyin puuhastelemaan sen toisen kirjan parissa, mutta kauaa en ehtinyt sitä tehdä kun tuli pyyntö muokata neljä aiemmin tekemääni mainosta verkkoon. Kun tuolla kirjalla ei niin tulenpalava hoppu ole, niin siirsin sen sivuun ja ryhdyin muokkaamaan niitä mainoksia. Saatuani sen homman pakettiin palasin kirjan pariin. Iltapäivällä tuli pyyntö että voisinko toimittaa aiemmin suunnitelemani logon, josko se onnistuttaisiin taiteilemaan täytekakun päälle. Piti tekaista siitä isompi (A4) niin että siitä on joko helpompi katsoa mallia tai sitten siirtää tulostettavaksi syötävälle paperille. Mihin kakkuun se tulee, sitä en viitisinyt kysellä.

KUKKAMUMMO lienee lähtenyt mökille, kun yleensä hän on pihalla niihin aikoihin kun mä tulen itsekin kotipihalle. Eipä meillä kyllä nyt siinä mitään laittamista olisikaan. Sen sijaan oli nuorempi naisihminen oli tupakalla kukkapenkin luona, oli käynyt äitiään katsomassa. Hyvän päivän tuttu kun on niin pysähdyin vaihtamaan muutaman sanan. Oli kuulemma jo aiemmin kesällä ottanut muutaman kuvan meidän rinteestä kun tyttärellään on samanlainen rinne, ja kehui että laudat rinteessä ovat hyvä idea, ja aikoo esittää sitä tyttärelleenkin. Oma kukkapenkkinsä on kuulemma edelleen vaiheessa. Joka syksy on aikeissa aloittaa tekeminen, mutta aina se vain jää syystä tai toisesta. Oli kuulemma naapurille kuskannut 15 säkkiä multaa mutta ei sitten itselleen. Kunhan näen häntä vielä enemmän syksymmällä niin kysäisen joko nyt on omakin penkki aloitettu.

JAKSOIHAN se kokonaiset kaksi päivää olla satamatta. Nyt alkoi taas iltahämärissä sadella. Päivällä lukaisin amerikkalaisen sääennusteita laativan yrityksen ennusteen siitä kuinka Suomeen tulisi ensilumi vasta 20. päivä marraskuuta. Mulle se sopisi paremmin kuin hyvin. Mitä lyhyempi talvi, sen parempi mulle. Minä kun en ole mikään talvi-ihminen.

TÄLLE illalle taas jotain katsottavaa, kaipa mä Netflixiin taas menen.

OTSIKKOKUVASSA on sitä lautaa josta ollaan rakennettu kukkapenkkien reunuksia ja ne pari laatikkoa krassia varten. Tuo näyttää siltä kuin se olisi ollut paikallaan vuosikymmeniä, vaikka vasta tänä kesänä siihen penkkiin tiensä löysivätkin. ■