books.jpg

MULLA oli jo viime viikolta kassillinen kirjoja odottamassa että saisin vietyä ne eteenpäin. Tänään kun oli niin komea aurinkoinen päivä, niin päätin lähteä viemään ne. Menomatka tosin bussilla kun kassi painoi sen verran paljon mutta takaisinpäin jalan.

SIINÄ kotiinpäin kulkiessa eräältä sivukadulta poikkesi tuttu entiseltä työpaikaltani, ja aluksi jäätiin siihen kuulumisia vaihtamaan, kunnes sitten jatkettiin matkaa yhdessä. Hänkin oli tulossa kohti keskustaa. Siellä sitten vielä ennenkuin erottiin niin piti jäädä vielä hetkeksi turisemaan.

MULLA oli tarkoitus mennä tänään se kukkarinne siistimään, mutta kun lopulta pääsin pihaan niin taivas oli hilannut julman tumman pilven päälle ja tuuli sen verran ilkeästi ettei oikein tehnyt mieli lähteä sinne rinteeseen kyykkimään. Sisääntultua keitin iltapäiväkahvit ja päätin jättää sen rinteen rauhaan vielä toistaiseksi.

ILLAN sääennusteessa lupailtiin maanantaille ja tiistaille kymmenen asteen lämpötiloja, joten päätin mennä jompanakumpana päivänä jos vain oikeasti on niin lämmin kuin luvattiin. Huomiselle on luvattu sadekuuroja, ja lauantaina nähdään puolison kanssa kaupungilla kahvien merkeissä joten silloinkaan ei onnistu. Eikä sunnuntaillekaan ole vielä kovin lämmintä tiedossa.

TÄLLÄ viikolla piti tulla siihen ikuisuuskirjaan ne viimeiset hienosäädöt mutta eipä ole mitään kuulunut. Saapa nähdä kuuluuko ensi viikollakaan. Ensi viikolla on ainakin (yksi) sähköinen kokous tiedossa, ja pitää laittaa "studio" kuntoon ennenkuin avaa kamerayhteyden. Eli siistiä paikat ja tehdä jonkin sortin lavastusta että ettei huusholli näytä ihan arkisen tavalliselta.

HUOMISELLE en vielä ole tehnyt mitään suunnitelmia, mutta tälle illalle on: Netflix kutsuu taas. ■