meeting.jpg

EILEN aamupäivällä laitoin kuitenkin kyselyn niistä puuttuvista kuvista. Iltapäivällä tuli vastaus että perjantaina tulee osa, ja pääsiäisen jälkeen lisää. Saan sitten samalla antaa jo skannatut pois nurkista kuljeksimasta. Onhan ne tuolla pölyä keränneetkin jo jonkin aikaa.

EILEN käväisi yksi kaveri kylässä ja toi tullessaan muutaman oluen. Uskalsin juoda kun en ollut ottanut niitä morfiini-lääkkeitä muutamaan päivään. Jokunen tunti siinä turistiin, ja juotiin ne muutamat oluet pois. Lupasin poikkeilla pääsiäisen aikaan sielläpäin, kyllä mä sinne jollain konstilla pääsen vaikka jalalla ei vielä juostakaan.

TÄNÄÄN oli taas vuorossa haavahoito. Lupasin hoitajalle että perjantaina tulen sitten vastaanotolle omat sideviritelmät jalassa. Perjantaina kun on päivä jolloin voin käydä suihkussa ilman jätesäkkiä. Kävin nimittäin tänään ostamassa apteekista ihoteippiä, jolla saan sitten perjantaina tieppailla harsotaitokset kiinni. Olisi antanut mulle kyllä sellaisen sinisen jalansuojan, mutta ajattelin kokeilla nyt ensin ilman. Mukavaa että saa jatkossakin käydä useamman kerran viikossa suihkussa ilman mitään säkkivirityksiä. Ja suihkun jälkeen antaa ilmakylpy, mikä myös tekee hyvää.

EILISILTANA pimeni vessa. Loisteputki tai sytytin tulivat tiensä päähän. Olipaha hauskaa aamuyöllä käydä vessassa kun ei tullutkaan valoja - piit laittaa eteiseen valo että jotain näki. Kävin sitten iltapäivällä hakemassa uuden loisteputken ja sytyttimen. Koska tänään oli tiedossa tavanomaista pidempi kokousilta, kävin vielä samalla reissulla hakemassa jotakin nopeaa ruokaa illaksi. En viitsinyt jäädä kaupungille enkä lähteä kokouspaikalle kun aikaa oli vielä rutkasti, joten tulin kotiin. Sainpahan vessaan valon.

ENSIMMÄINEN kokouspätkä meni sujuvasti läpi, jäi ihan ruhtinaallisesti aikaa jutella niitä näitä ennen seuraavaa. En muistanutkaan että kakkoskokouksen yhteyteen oli kaavailtu erään raportin esittely, ja esittelijä halusi pitää sen ennen varsinaisen kokouksen alkua, sillä hän oli vielä menossa muualle. Kun sitten esittely oli ohi, päästiin varsinaiseen kokoukseen. Ja asiaa riitti. Itse asiassa kokous venyi niin pitkäksi, että olin kotona vasta puoli yhdeksän aikaan. Ja kun eka kokous alkoi kello 16, niin menihän tuolla aikaa ihan yhden illan tarpeiksi. ■