southbound.jpg

Eilen kun telkku ei taas tarjonnut oikein mitään katsottavaa, katsastin Southbound-leffan. Oli kyllä meikäläisen makuun. tarinat toivat muistoja sellaisista menneiden aikojen sarjoista kuin The Twilight Zone ja Tales from the Crypt

"Five interlocking tales of terror follow the fates of a group of weary travellers who confront their worst nightmares - and darkest secrets - over one long night on a desolate stretch of desert highway."


Tänään tulikin ihan vaihtelun vuoksi märkää lunta koko päivän ja välillä melkein vaakatasossa, kun tuuli oikein yltyi. Eipä paljoakaan huvittanut lähteä sinne kulkemaan, kun ei ihan pakko ollut. Nyt tuo näyttää tauonneen, joten vielähän tässä ehtii jos innostuu.

Kirjailija laittoi lisäyksiä tarinaansa, ja yksi runo (ilmeisesti käsinkirjoitettu) pitää kaivella materiaalin seasta esiin. SItä kun ei oltu millään tavalla merkitty osaksi koko julkaisua, vaan oli materiaalin seassa niin kuin paljon muutakin jota ei kirjaan tule. Voisin iltapuhteiksi ryhtyä etsiväksi :)

Eipä telkku näytä tänäänkään mitään tarjoavan, joten jos en innostu kirjaan lisäyksiä laittamaan niin voisin katsastaa löytyykö jotakin sellaista leffaa mitä viitsisi katsoa. ■