door.jpg

KELLO herätti tänä aamuna ihan oikeaan aikaan. Olipa taas upea aurinkoinen aamu, sellainen oikea keväinen tunnelma. Aamupalan jälkeen jätesäkkisuihku, ja postien tarkastus. Vielä ei ollut tullut kommentteja uutta korttia koskien, joten saatoin seikkailla kanavilla ennenkuin piti lähteä haavahoitajan luo.

HAAVAHOITAJA katseli hieman ihmeissään millainen viritys mun jalkaan laitettiin sairaalassa. Sanoin että kyllä mä yritin kertoa miten se pitäisi laittaa mutta haava hoitanut henkilö päätti tehdä oman päänsä mukaan. Ylimääräistä harsokangasta oli julmetusti, ja kun se pakkautui lenkkariin, niin tietty se juuri hermon kohdalta. Nyt laitettiin taas niinkuin pitikin. Hoidosta poikkesin hakemaan verensokerin mittausliuskoja. Tarvikkeita jakeleva henkilö kummasteli että viimeksi olen saanut viisi pakettia ja nyt riittää yksi. Alussa niitä tarvittiinkin kun piti tehdä kymmenen mittausta päivässä. Nyt vain kahdeksan mittausta viikossa. Kun ei tarvinnut lähteä isolle kaupalle asioimaan, pääsin lyhyen odottelun jälkeen bussiin ja kotinurkille. Poikkesin lähikaupassani ostamassa kaurahiutaleita ja kananmunia, kaikkea muuta kotoa löytyykin.

ILTAPÄIVÄLLÄ alkoi pimetä ja eikä mennyt aikaakaan kun alkoi tulla rännänsekaista lunta. Ja sitä tuli enemmän kuin yhden iltapäivän tarpeiksi. Ja melkoisia jalkarättejä se taas nakkeli taivaalta. Kyllä tuntuu kevääntulo olevan tiukassa. Sataisi vaikka koko yön vettä niin saisivat lumet kyytiä ihan kunnolla. (Ainahan sitä toivoa saa). Iltaan asti satoi ja sitten meni pakkasen puolelle, ei siis ole pelkoa lumen kaikkoamisesta.

TULI katseltua Heikoin lenkki. Tai jo toinen jakso. Viime viikolla hieman skeptisenä asettauduin katsomaan sitä, mutta kyllä Nieminen siinä ihan OK juontaja on. Foxin puolelta Miksun baari, ei ainakaan vielä ole yhtä hauska kuin aiemmat telemarkkinointiohjelmat. Mutta katsotaan nyt vielä seuraavakin jakso. Tänään en viitsi etsiä leffaa vaan taidan siirtyä pikkuhiljaa rauhoittumaan ja katsomaan tulisiko se sinipukuinen hiippari mätkäisemään hiekkasäkillä päähän. ■