Kivaa. Joku vähävirtanen naapuri on hankkinut syntikan tai jonkun muun vastaavanlaisen soittimen. No, eihän siinä mitään mutta kun a) tämä vähävirtanen EI OSAA soittaa ja b) ei tajua käyttää kuulokkeita. Me muutkin saamme kuunnella korvia ja sielua riipivää "musisointia" tahtomattamme. Tänä aamuna konsertti alkoi jo ennen kahdeksaa. Liekö soittaja nyt väsähtänyt vai lähtenyt nauttimaan auringonpaisteesta? Arvata saattaa että kun tulen töistä, eteerisesti leijuvat kepeät soinnut hyväilevät tärykalvoja.

Kun ajoissa joutui heräämään, niin varasinpa taas Tampereelta hotellimajoitusta heinäkuun alkuun. Melkein heti lähden siellä käymään, kun työt loppuvat. Sitä varatessa tuli mieleen, kuinka eräällä kerralla iltaa istuessamme sanoin Hänelle, että voisin kesällä tehdä Hänen kanssaan matkan Tampereelle. Se taitaa jäädä nyt toteutumatta. 

Kokolailla oli arvattavissa että heti kun loma on ohi, kelitkin paranee. Ja tottakai nyt aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, kun pitää lähteä töihin. Lauantaina tietysti tulee vettä, kun on työporukan illanistujaiset - silloin jää minigolf väliin. Mutta toivotaan pahinta ja pelätään parasta.