nei.jpg

TORSTAINA jatkoin sen jäsenlehden taittoa, ja sainkin sen siihen malliin että maanantaina tulee vielä kaksi tapahtumamainosta. Lipunmyynti kun alkaa vasta maanantaina niin ennen sitä en saa tarvittavia tietoja. Jos saan ne puoleen päivään niin ehtinen laittamaan lehden painoon vielä maanantain aikana, muutoin se jää tiistaille. Tosin ei sillä kai niin suurta merkitystä ole. Illalla kävin katsomassa kukkapenkkejä, mutta kun oli sadetta luvattu niin jätin kastelematta.

TÄNÄÄN tein sen ikuisuuseepoksen yhden luvun korjaukset, nyt on kaikki tehty mitä tällä hetkellä sille voi tehdä. Päivällä piti käydä hakemassa apteekista täydennystä, aamulla kun meni viimeiset pillerit kitusiin. Pitäisi kai käydä hieman aikaisemmin kuin ihan loppumetreillä, mutta jos päivä jää välistä niin ei se niin iso menetys ole.

TÄNÄÄN oli myös sen kiireemmän kirjan korjausten jättöpäivä. Eipä tullut muita kuin ne kolme jo aiemmin tullutta. ENää ei korjauksia oteta vastaan. Maanantaina lehden aineistoa odotellessa voin aloittaa korjaukset. Ei niitäkään kovin paljon ole, eli tiistaina varmaan on jo tehtynä. Tänään tilaisin myös ISBN-numeron sille kirjalle, kun piti viimeiseen asti odottaa tuleeko vääntöä kirjan nimestä vai ei. No ei tullut.

KOTIIN tullessa kukkamummo oli istuksimassa pihalla joten suuntasin hänen luokseen Viherpeukaloiden luettelon kanssa. Kannoin sitä jo muutaman päivän repussa jos satun törmäämään kukkamummoon. Tilaan sieltä rinteeseen kukkasipuleita, ja kukkamummo halusi tilata mökilleen liljoja. Löytyi sieltä mitä hän halusi, ja kaavailin että huomenissa tekisin tilauksen. Mä tilaan siihen rinteeseen ainakin 100 kukkasipulia, on sellainen yllätys-mix ettei varmaksi tiedä mitä paketissa on. Ja johan tuolla kaupoissa näkyi olevan kukkasipulipusseja myynnissä, jos siltä tuntuu niin voihan sieltäkin muutaman ostaa. Tänään olin myös illalla pitkästä aikaa kasteluletkun kanssa kukkapenkeillä kun ei ole kunnolla satanut aikoihin, ja kyllä ne vielä vettä kaipaa kun kukkivat niin valtoimenaan. Daaliat varsinkin ovat sellaisia puskia etten edes muista aiemmin niin isoja ja tuuheita puskia penkissä olleenkaan. Ennenkuin lähdin kasteluhommiin laitoin kaalilaatikon uuniin, sai kastella rauhassa.

NYT on aikaa katsoa Netflixistä vaikka parikin leffaa, huomenna ja sunnuntaina ei mitään sen kummempaa ole. ■