sani.jpg

EILEN laittelin aamupäivällä ne laittamatta jääneet kuvat jukaisuun. Illalla kun vielä viimeisen kerran tarkastin sähköpostini olikin siellä viesti että tänään hän voisi tuoda uusia kuvia. Vastasin että sopii. Olisikohan jo tällä kertaa kaikki loput? Siinä viestiin vastatessa mietin että olipa melkoinen sattuma kun sain edelliset puuttuneet kuvat kohdalleen ja nyt jo tulee uusia.

EI eilenkään mitenkään kovin keväiselle saatikka alkukesäiselle tuntutunut, ja illalla alkoi sataa vaihtelun vuoksi. Sade jatkuikin sitten koko yön, nyt näyttää  siltä että voisi olla loppumassa. Vielä ei kuitenkaan lämpöaaltoa ole luvassa mutta kunhan kunnolla lämpenee niin silloin luonto oikeasti räjähtää kertaheitolla vihreäksi. Hieman arveluttaa miten lyhyeksi kesä tänä vuonna jää, parin kolmen viikon päästä on jo juhannus ja keskikesä. Toivottavasti syksy on pitkä ja lämmin.

VIIKON verran ehtikin kone toimia mukisematta. Tänä aamuna kone käynnistyttyään jumittui kun työpöytä oli ladattu eivätkä hiiri eikä näppäimistö toimineet. Sain kuitenkin vikasietotilan kautta palautettua edelliseen toimivaan kokoonpanoon, joten ainakin hetken pystyy taas tätä käyttämään. Taustalla siirtyy ulkoiselle levylle kaikki työt, valokuvat etc. ja jossakin vaiheessa on se hetk kun vedän levyn kokonaan sileäksi ja asennan Windowsin ihan puhtaalle levylle. Silloin pitäisi ongelmien kadota. Ilmeisesti Winukan sisuksissa piilee jokin ongelma, joka tietysti jatkaa olemassaoloaan kun vanha levy kopioitiin suoraan uudelle. Huoltoon ei kannata ainakaan vianetsinnän takia tätä viedä, ja nyt kun on uusi kiintolevy ja optinen asema niin voin itsekin Winukan asentaa, kunhan vain löytyy sellainen sopiva hetki että ei ole mitään isompaa menossa. Jos kone toimii juhannukseen asti niin voisi harkita niillä kieppeillä uudelleenasennusta. Tänä iltana en sammuta konetta vaan se saa jäädä hurisemaan ja odottamaan aamua.

ENSI viikolla kevätkauden viimeinen kokous (toivottavasti) ja pitkästä aikaa sairaalassa kontrollikäynti. Alkavat nämä käynnit pikkuhiljaa vähentyä ja jalkakin on siinä kunnossa että pystyyjo kävelemään pidempiäkin matkoja. Parempaan suuntaan ollaan siis menossa. ■