kurkku.jpg

KESKIVIIKKONA pyöräytin imuria lattialla kun oli tulossa vieras. Soitteli kun oli matkalla tänne päin, ja kyseli että tarvitsenko mä kaupasta jotakin. Vaikka sanoinkin että en sen kummosempia niin ruokakassin kanssa ilmestyi kuitenkin oven taakse. Ja kassissa oli kaikkea terveellistä, kuten ruisleipää ja raejuustoa. Kun yritin tarjota rahaa kassista, niin kuulemma kuitataan nyt se kerta kun mä kävin viemässä ruokaa kun hän oli toipumassa leikkauksesta. Ja olihan hänellä oma lehmä ojassa, tahtoi tehdä kalavuoan, niin että mä voin antaa mielipiteeni ruuasta. No en kai mä käynyt vastaan väittämään, jos toinen halusi kokata. Piti vain huudella että mistä löytyy mikäkin työväline. Oli se kieltämättä hyvää, ensi kerralla hiukan rohkeammin mausteita. Kun kertoi työvaiheet niin osaan itsekin tehdä ja tuunata tarvittaessa. Katsottiin sitten vielä jälkiruuaksi tievästi sanoen kökkö leffa nimeltä Jurassic Prey. Oli todella esitys. Välillä naurettiin tökeröille kohtauksille, ja useampi kuin yksi virhe bongattiin leffasta. En tiedä mistä tuohon leffan oli esiin kaivanut, mutta todettiin että samanlainen voitaisiin itsekin tehdä.

ju.jpg

The film follows a group of people, who, through a twist of fate, are brought together into a remote near a construction site. Meanwhile, a gigantic monster from ancient time is inadvertently unleashed and starts chasing for its next preys. Who can run and survive from the ferocious monster?

TORSTAINA oli taas aika haavahoitajalle ja diabetesneuvojalle. Haavahoitaja kaiveli taas haavan reunoilta jotakin pois ja jatketaan edelleen hopeasiteellä. Diabetesneuvoja kyseli miten on mennyt ja kertoi että lääkäri on myös tulossa katsomaan. Lääkärikin kummasteli kuinka pelkkä tablettikuuri laski sokeriarvoja muutamassa päivässä ihan huomattavasti. Jatketaan nyt kuitenkin piikitystä, niin että saataisiin paastosokeriarvo kohdalleen. Tänä aamuna oli kyllä jo alhaisin koko mittausjakson aikana. Jos tuota menoa jatkuu laskeminen niin ensi viikolla saattaa olla jo tavoitearvossa. Pitää sitten kokeeksi jättää yhdeltä illallta piikki pois ja katsoa mitä se aamulla sanoo. Tiedossa on taas laaja verenkuva, silmäpohjien kuvaus ja munuaisten toiminnan tutkiminen lähitulevaisuudessa. Kaikki niihin tulee kutsu sitten aikanaan. Iltapäivällä sitten vielä nakkikkeitto tulille, niin tuli ruokaa useammalle päivälle.

TÄNÄÄN otin sitten työn alle ne uudet kuvat. Skanneri kiinni koneeseen ja kuvia koneeseen lukemaan. Nyt kun niitä ei ollut ihan yhtä paljon kuin edellisessä satsissa, käsittelin kaikki kuvat valmiiksi siihen malliin että taitossa pitää ainoastaan tehdä kuvista oikean kokoisia. Saihan siinä ihan mukavasti valtaosan päivää kulumaan. Valitettavasti ri ollut mukana luetteloa mihin kohtaan kuvat tulevat, mutta osassa oli kuitenkin kirjoitettu kuvateksti taakse, joten sen avulla voi yrittää paikallistaa sijaintia. 

HUOMENNA on käytävä kaupassa, tänään jätin sen väliin kun syötävää oli keskiviikon tavarakassin jälkeen siihen malliin ettei oikeastaan mitään tarvinnut. Huomisen ostoslistalle pitää laittaa ruisleipää, kinkkua, kurkkua, munia, Bulgarianjogurttia, kaalia, porkkanaa jne. Eli taas erittäin terveellisiä aineksia. Vielä ei annan jalka kävellä noin pitkiä matkoja, joten pitää mennä ja tulla bussilla. Kun tuo pikkuvarvas paranisi niin että voisi ontumatta kävellä niin olisi matkanteko huomattavasti mukavempaa.

ENSI viikolla on ohjelmassa kaksi käyntiä haavahoitajalla. diabetesneuvojalla seuraava käynti onkin vasta maaliskuussa. Siellä voin käydä ihan noin vain jos näyttää siltä että arvot alkavat olla liian alhaalla tai liian korkealla. Samoin olisi yksi kokous viikon keskivaiheilla. Pitää katsoa keskiviikkoaamuna miltä jalka vaikuttaa, menenkö sinne vai en. Pitää ilmoittaa sijaiselle jos jätän kokouksen väliin.

JOS tänään menisin kirjan kanssa peiton alle, on se verran tylsä kirja ettei meinaa saada luettua loppuun. Hyvä puoli siinä on se, että alkaa aina mukavasti nukuttamaan. Vielä pitää kuitenkin puoli tuntia pysytellä jalkeilla että saa tehtyä illan viimeisen mittauksen. ■