vd.jpg

SUNNUNTAIN talokokouksessa tahtoi hermo mennä eräässä vaiheessa, kun kokouksen puheenjohtaja kesken kokouksen lähti kaappeja penkomaan, että onko meillä kertakäyttömukeja? Teki mieli ärähtää että ehditään ne kokouksen jälkeenkin mutta sain suuni pidettyä kiinni. Kokous saatiin aikanaan finaaliin ja mä pääsin singahtamaan kotiin hakemaan repun ja lähtemään liikkeelle. Mulla kun oli keskiviikkoon asti vapaata niin lähdin puolison luo.

MITÄÄN ihmeellisyyksiä ei tällä muutaman päivän vapaalla tehty, kokkailtiin, katsottiin leffoja ja kierreltiin kaupoissa. Ja katseltiin kuinka lumet alkoivat taas kadota, kun muisti sataa vettä. Keskiviikkoiltana palasin kotiin valmistautumaan seuraavaan päivään kun torstai oli töitä.

TÄNÄ aamuna päätin lähteä töihin bussilla, kun oli niin pimeää ja näytti siltä että voi olla liukasta. Ei huvittanut lähteä sinne seikkailemaan. Töissä oli kaikki mallillaan, mitään isoja kuormaröykkiöitä ei ollut odottamassa eli pääsi rauhassa tekemään kaikkea muuta päivän mittaan.

KOTIMATKALLA kiersin kirpparin kautta, siellä mistä sen edellisenkin tapetin ostin. Silloin siellä oli myös mustaa tapettia kultaisella kuviolla, mutta eihän sitä enää. Kirpparilla pitäisi aina ostaa heti jos jokin miellyttää, seuraavassa hetkessä sitä ei enää siellä ole. Ostin kuitenkin valkoista jossa lehti kuvio ja kimalletta pinnassa. Siitä ajattelin kokeilla. Testasin että vasrmasti on paperitapettia :)

HUOMENNA on taas vapaapäivä, sitten lauantaina töihin ja sunnuntai ja maanantai ovat taas vapaita. Melkoisen repaleisia ovat mun työviikot vuoden loppuun asti, mutta ehtiipähän muutakin sitten vapaapäivnä. ■