vuo.jpg

AAMULLA herätessä oli taas jo melkoisen lämmin. Kaupungilla liikkuessani mittari oli melkein hellelukemissa ja samalla painostavan oloista. Sellaista joka enteilee ukonilman tuloa. Ei vielä kuitenkaan ole ukkonen jylissyt. Iltapäivällä alkoi taivas vetäytyä harmaan pilvipeitteen taakse mutta lämmintä oli, yli 21 astetta edelleen. Hieman ennen Kymmenen uutisia alkoi ripeksiä vettä, ei vielä kunnolla mutta sellaista luvattiin. Saapa nähdä kuinka paljon tulee ja kuinka kauan. Ihan pakko huomenissa ei ole minnekään lähteä, joten sataa saa jos se sille päälle sattuu.

KAUPUNGILLA tapasin henkilön joka kirjoitti edellisen historiikin. Juteltiin tulevasta osasta ja hän kertoi että mikäli häntä oltaisiin pyydetty jatkamaan historiikkia olisi hän kieltäytynyt. Kerroin että kirjoittamisen vaiva lankesi minulle (mikäli se vahvistetaan syyskuussa) ja hän vaikutti ilahtuneelta. Olenhan mä parikymmentä vuotta ollut "sisäpiirissä" seuraamassa asioita, joten on näkökulmaa ja tietoa mitä kaikkea onkaan ehtinyt tapahtua edellisen historiikin julkaisemisen jälkeen.

PÄIVÄLLÄ kun kävin hyväksymässä muutaman laskun maksettavaksi niin yllätyin, kun myymäni rahasto-osuudet olikin jo tilitetty. Myyntihetkellä luvattiin että kolmen päivän kuluttua näkyisi rahat tilillä. Siellähän odottavat loman alkua :)  Voi olla että pitää syksyllä ostaa uusia osuuksia, kun ei tuo kaikki varmaankaan mene loman aikana, ei vaikka söisi ravintelissa joka päivä. Mitä ei kyllä tule tapahtumaan, sillä lomalla pitää grillata :)

PARI leffaa on jo katsottu valmiiksi, mutta ehkä katson Sanansaattajat ennenkuin siirryn elokuvien pariin. Saapa nähdä mitä tuli löydettyä. ■