sp.jpg

AAMULLA kieltämättä pikkuisen väsytti kun jäi unet hieman lyhyiksi. Ulkona oli reilut kuusi astetta lämmintä joten herätteli se raikkaus kuitenkin sen verran että ajatus kulki töihin saapuessa. Päivän aikana muutama iso musta pilvenlonka purjehti taivaalla ja tiputteli jopa muutaman pisaran vettä. Ihan vain näyttääkseen että tälläistäkin olisi saatavilla. Ei se kuitenkaan sateeksi yltynyt, vaan sen sijaan alkoi lämmetä ihan enemmänkin. Kotiinpäin lähtiessä oli melkein 15 astetta, joten takki oli liikaa. Ja tänään kun oli kokous illan alkuun, niin enhän mä viitsinyt muutaman tunnin taki kotiin mennä vaan poikkesin ensin torin laitaan kahville, sitten kiersin kirjastossa ja vielä hakemassa suihkutarvikkeita ennenkuin suuntasin kokouspaikan tienoille. Sielläkin ehdin istuskella auringossa ennenkuin oli aika siirtyä sisätiloihin.

ENSIMMÄINEN kokous meni tunnissa läpi vaikka yhden asian käsittely veikin aikaa. Jouduttiin jättämään asia seuraavaan kokoukseen päätettäväksi, niin että asiaan liittyvät taloudelliset seikat saadaan selvitettyä kokonaan. Vähän kun alkoi kokousväestä tuntua että meitä yritetään asettaa maksumieheksi. Seuraava tapahtuma alkoi heti edellisen perään. Se olikin onneksi huomattavasti vapaamuotoisempi, ja sen verran hauskaa kaikilla oli että viihdyimme ja viivyimme reilun kaksi ja puoli tuntia ennenkuin poistuimme kuka minnekin. Kotona olin inhimilliseen aikaan eli kahdeksan hujakoilla. Tuli silti päivälle ihan tarpeeksi pituutta.

HUOMENNA on taas aamuvuoro mutta onneksi illaksi ei ole mitään. Perjantaille on tapahtuma töiden jälkeen mutta siinä onneksi ehdin käväistä kotona ennenkuin lähden uudestaan. Ja ensi viikko onkin iltavuorovoittoinen joten sinne ei mitään voi sopia eikä sovittaa.

HIEMAN kummastelen kun siitä PowerPoint-asiasta ei ole vieläkään kuulunut mitään. Pitää ensi viikon alussa laittaa lasku liikkeelle niin on sekin homma sitä myöten selvä. Jo aiemmin taittamani julkaisu on kuulemma oikoluettu ja korjaukset tulevat yhtenä koosteena lähiaikoina. Tämä selvisi kun  tuli viestiä että julkaisun toimittaja oli ollut virkavapaalla ja palasi vasta takaisin ja tämän projektin pariin.

VÄHÄN aluksi pähkäilin josko jaksaisin katsoa elokuvan Netflixistä mutta taidan vain juoda kahvit ja mennä kirjan kanssa sänkyyn ja jättää sen elokuvan huomiselle kun ehdin aloittaa ajoissa sen katselun. Ja ei kai se yhdessä yössä sieltä minnekään häviä.

NYT on vielä 12 astetta lämmintä ja taitaa yöstä tulla lämpimämpi kuin aiemmat. Kovastihan sitä on ennustettu että viikonloppuna olisi jo ihan kesäisiä lukemia. Olisipa maanantainakin niin voisin käydä kylvämässä kesäkukan siemenet ja vähän ilmastaa nurmikkoa ja koittaa saada sitä sammalta pois. Lannoitetta pitäisi muista käydä ostamassa kun nyt sitä olisi hyvä heitellä kukkapenkkeihin ja nurmikolle. Varastossa näkyi olevan enää purkinpohja jolla ei kovin pitkälle pötkitä. ■