rain.jpg

EILISAAMUNA ei ollut tietoakaan sateesta eikä pahemmin pilviäkään näkynyt, vaikka ennusteen mukaan pitikin olla enemmän pilvistä. Lämpömittari huiteli taas reilusti yli 20 asteen ja lähdin sen verran ajoissa jalkahoitajalle ettei tarvinnut kiirehtiä ja hikoilla.Tunti meni hoidossa ja sieltä suuntasin toimistolle siirtämään sähköpostiosoitteet vanhasta koneesta uuteen. Olihan niitä siellä, yli 1400 suurimmassa kansiossa.

TOIMISTOLTA suuntasin kotiin ja ehti tulla lämmin kun pihaan pääsin. Sisällä oli melkein 29 astetta joten kahvin jälkeen menin pihalle kun keinun luona kävi kuitenkin pieni tuulenvire. Viiden aikaan illalla satoi juuri sen verran hentoista tihkua että sen huomasi, mutta siinä kaikki. Illalla taivas alkoikin kuroa harmaata pilviverhoa peitokseen, ja toiveissa oli että voisi vaikka sataa.

TÄNÄ aamuna taivas oli edelleen harmaa mutta ei vielä satanut aamukahvin aikaan. Kymmenen aikaan ensimmäiset pisarat osuivat ikkunaan, ja siitä alkaen onkin sitä vettä satanut. Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Alkuillasta oli sen verran taukoa että pääsin kuivana kaupassa käymään, mutta illan esillä alkoi satamaan taas enemmän. Ukkosesta ei tosin vielä ole tietoakaan, raikastuisi tuo ilma ihan kunnolla jos jyräyttelisi kunnolla ja poistaisi tuon hiostavuuden.

HUOMENNA pitäisi käydä vielä toimistolla laittamassa monitoimilaitteen IP-osoite uuteen tietokoneeseen niin että skannaus suoraan sähköpostiin onnistuisi. En sitten tiedä menenkö iltapäivällä asentaan niitä ralleja sinne rinteeseen, riippuu tietysti kelistä. Muutoin se homma jää ensi viikolle.

SEURAAVAKSI kahvia ja leffa. ■