keyw.jpg

AURINKOISEN pakkaspäivän kai tärkein juttu oli tänään se tiedotustilaisuus. Ovet ja sitä myöten lukot vaihdetaan. Entisten melkoisen heikkojen ovien tilalle tulee jykevämpää mallia, ja samalla tietty uudet lukot. Avaimetkin ovat koodattuja asuntokohtaisesti, ja yleisten tilojen lukot tallentavat tiedon siitä kuka on kulloinkin ovesta kulkenut. Näin on helpompi alkaa etsimään vahingontekijää/häiriköijää kun kuka tahansa ei ovesta enää pääsekään kulkemaan. Onhan tässä ollut häiriköintiä ja pyykkejä viety kuivaushuoneesta, joten nyt ei sinne pääse kukaan ulkopuolinen enää kirppareille myytävää hakemassa. En välttämättä ole maanantaina hakemassa uutta avainta täällä joten se pitää hakea ensi viikolla toisaalta. 

KAIKKI rästissä olleet pikkuhommat sain mukavasti lähes loppuun, huomenna vielä pari pientä juttua ja sitten kelpaa jäädä viikon tauolle. Keväälle/kesälle tulee hieman juhlallisemman kutsun taitto, siihen mulla oli jo onneksi pohja valmiina ja laitoin ehdotuksen menemään, ja vastauskin tuli että "YES!". Mietin pitäisikö laittaa sähköpostiin lomavastaaja, mutta toisaalta jos sinne tulee roskapostia niin alkaa melkein loputon edestakainen kierre kun vastaaja lähettää lomaviestin osoitteeseen joka ei toimi ja siihen toimitusvirheviestiin taas uuden vastauksen. Kerran kun laitoin vastaajan päälle, niin viikon loppupuolella oli lähes 300 viestiä pelkästään siitä että viestiä ei voitu toimittaa perille. En siis taida laittaa.

TOIVOTTAVASTI huomenna ei sitten tule lunta taivaan täydeltä kun pitäisi kaupungilla käydä asioilla. Samoin huomenna pitää tyhjentää eteinen ja laittaa muutkin paikat siihen kuntoon että kun keskiviikkona tulevat oven vaihtoon, niin ei tarvitse siellä missä sitten onkaan miettiä, että jäiköhän kämppä kuinka sotkuiseksi. ■