kahvi.jpg

AAMULLA heräsin sen verran ajoissa (puoli yhdeksän) että soittelin terveyskeskukseen varatakseni ajan ensi viikolle tikkien poistoon. Koko ensi viikon tiistai oli vielä vapaana, joten saatoin valita ihan minkä tahansa ajan. Otin taas puolen päivän ajan kun yleensä siihen aikaan siellä muutoinkin kävin. Samalla reissulla voin palauttaa tuon toisen kyynärsauvan niin ei jää tuonne nurkkaan lojumaan. Toista tarvitsen varmaan syyskuun loppuun asti. Aamupalan jälkeen suihku ja sitten aloin järjestellä paikkoja. Mitään kiirettä ei ollutkaan kun aamulla tuli tekstiviesti toisleta vieraalta että poikkeavat vielä kaupassa matkalla tännepäin. Ehdin siis jopa pyöräyttää imuria lattialla.

ILTAPÄIVÄLLÄ vieraat tulivat ja toivat tullessaan kahvit ja kastettavat ja muutaman siiderin. Eilisen puhelinkeskustelun perusteella kävin jo eilen ostamassa viinipullon toista vierasta varten, kun ei välttämättä halua juoda siideriä (tai olutta). Ja niinhän siinä kävi että jouduin toisen vieraan kanssa juomaan siiderit ja toinen joi viiniä. Aluksi esteli mutta otti sitten kuitenkin. Onneksi ei jäänyt pullo turhan pantiksi. Vajaa puoli pulloa jäi mutta sen mä voin naukkailla vaikka lauantai-iltana telkkaria katsellessa.

ILTAPÄIVÄLLÄ tuli puhelu jossa kysyttiin neuvoa kuinka hän voisi lähettää luottamuksellista sähköpostia, ja kun kyselin että millä ohjelmalla niin kertoi että avaa selaimessa linkin ja se avaa sähköpostin. Selitys meni yli hilseen joten lupasin pistäytyä maanantaina siellä(kin), kun on toinenkin käynti jo maanantaille sovittu. Pitäisi tehdä ainakin yhden ihmisen haastattelu ja kirjoittaa sen pohjalta noin sivun (A4) mittainen juttu. Haastateltava on vaan niin runsassanainen että mahtaako koko juttu mahtua sivulle, vai pitääkö sitä editoida rankemmin tai sitten ottaa enemmän sivutilaa sille. Kunhan saan ensin vastaukset ja jutun raakileen ruudulle niin sittenhän se näkee.

HARMAATA oli taas tänäänkin, ja tottakai muisti välilläå ripeksiäkin. Huomiselle on luvattu enemmänkin vettä, mutta voisi sen aikaa olla satamatta kun kaupassa käyn. Onkohan se liikaa pyydetty? ■