giphy.gif

Seuraavat kaksi viikkoa siellä sun täällä. Saa nähdä minne innostuu lähtemään. Tänään kuitenkin liikkeelle, ja minne sieltä - se näkee sitten. Tuntuu hiukan oudolta kun en ole tehnyt vielä(kään) mitään varmaa päätöstä siitä, minne tulee suunnattua. Kaupunkien matkailusivuilla on tullut vierailtua, ja kaikenlaista mukavaa nähtävää olisi siellä sun täällä. Kaksi viikkoa on tosin niin lyhyt aika, ettei viitsi ihan koko Suomea koluta, vaan ennemmin paikka pari. Ehtii rauhassa viettää aikaa siellä minne on "eksynyt". Tampere on edelleen houkuttava ajatus, mutta toisaalta voisin käydä siellä syyskuun alussa, en ole tainnut siihen aikaan siellä vieraillakaan loman merkeissä. Jokunen kurssi ja koulutus on kyllä sattunut syksyllä Tampereelle.

Näyttää olevan hieman yli +8 astetta, ja puuskittainen, melko kovakin tuuli. Jos kuitenkin lähtisi uhkarohkeasti vähän kevyemmällä vaatetuksella, kun ei tee mieli raahata liikaa kampetta mukanaan, kun kelit ilmeisesti paranevat ensi viikolla, ainakin niin käsitin kun toisella korvalla kuuntelin sääennustetta. Jotensakin huvittaa miten valitetaan siitä että ettei päästä yli 20 lämpöasteen. Ei ole mikään mukava matkustaa jos 25 asteen helle paukkuu päällä. Terassillakaan ei viitsi istua ellei se ole varjossa. Katsotaan mitä tulee.

Saapa nähdä tuleeko kotiovea avattua ennenkuin loma päättyy. Joka tapauksessa pari viikkoa tulee hiljaiseloa tällä rintamalla. ■