sun.jpg

OLIPAS aamulla mukava herätys. Sinisellä taivaalla ajelehti valkoisia pilvenlonkia ja aurinkokin oli saanut raahattua itsensä taivaankannelle. Tähän aikaan vuodesta ei tarvitse sulkea sälekaihtimia yöksi joten tuo näkymä oli heti silmien edessä kun vain sängystä ylös pääsi.

AAMUPALAN jälkeen oli pakko lähteä ulos, ei nimittäin ole tullut aikoihin päästyä kävelemään auringon paistaessa. Lämpömittari oli yli -7 astetta pakkasen puolella joten pikkuisen enemmän kuin tavallisesti piti laittaa päälle.Kyllä tuntui niin erilaiselta liikkua - ikäänkuin kevät olisi tulossa  (onhan se mutta ei vielä vähään aikaan). Ei ollut asiaa edes kauppaan joten saatoin mennä sinne minne hetken mielijohteesta päätin kääntyä. Olihan siellä paikkapaikoin jäisiä iljanteita mutta en silti pyrstölläni ollut. Kerran olen murtanut häntäluuni ja paraneminen kesti puolitoista vuotta.

HUOMENNA uudet kuvat pääsevät skanneriin, olisko niitä joku parisenkymmentä. Sen verran perjantaina vilkaisin että alkupään kuvia taisi olla siihen malliin että että ainakin yksi saattaa tulla valmiiksi. Sitä kiitoskorttia pitää myös hioa, lähinnä kasvattaa kokoa. Ja kunhan tiedän painosmäärän niin voin pyytää painotarjouksen. Saadaanpahan tämäkin alta pois. Kolmen viikon kuluttua taitaa tulla taas lehtikin taitettavaksi. Ja kun kyseessä on vuoden ensimmäinen niin siinä lienee enemmän sivuja kuin vuoden muissa lehdissä. Ja helmikuun loman jälkeen kai aloittaa se oma kirjoitusruljanssi. Ensi viikolla pitäisi myös kuulua siitä työpaikkahaastattelusta. Tieto tulee joko puhelimitse tai sähköpostilla.

KAIPA sitä pitää joku leffa vielä illan lopuksi etsiä ja sitten painua pehkuihin. Tuli otettua puolentoista tunnin tirsat ulkoilun jälkeen niin nyt ei niin vielä väsytä. Mutta eiköhän viikolla taas palata likimain normaaliin rytmiin.

PAKKASET ilmeisesti jatkuvat tämän viikon, ainakin vielä näyttää olevan reilut viisi astetta nollan alapuolella. KUnhan ei mitään tulipalopakkasia tulisi tai ei menisi edes yli -10 asteen niin hyvä olisi. ■