verho.jpg

PISTIN aamulla pelilevyt reppuun niin että olisivat mukana jos sinne Konttiin eksyn. Aamupäivä menikin niiden tunnuksien parissa, mutta ovat nyt taas tilaajalla. Iltapäivällä aloin päivittämään sitä yhtä sivustoa, enköhän mä sen perjantaihin mennessö saa tehtyä.

ILTAPÄIVÄLLÄ soiteltiin uudesta julkaisusta jonka tiesin olevan tulossa. Käytiin läpi koko sun muut asiat, ja sain taas vapaat kädet julkaisun ulkoasun suhteen. Tälläisistä töistä tykkään, kun ei ole tiukat säännöt määrittelemässä taittamisen ehtoja. Pian puhelun jälkeen tulikin valtaosa teksteistä, muutama juttu puuttuu, mutta kyllä mä noilla pääsen hyvin alkuun. Kuvat saan sitten erillisenä toimituksena. Todennäköisesti joutunen skannaamaan ne, mutta se selviää sitten. Muutama idea kirjan sisällön taittoon tuli, kirjasin ne vain ylös kun pitää saada se nettisivusto ensin päivitettyä.

ILTAPÄIVÄN päätteeksi lähdin sitten viemään levyjä Konttiin, Enpä siellä juuri muuta tehnyt kuin jätin lahjoitukset laariin ja kiersin pikaisesti myymälässä. Kun ei mitään ostettavaakaan sieltä ollut. Kontista lähdin vaeltamana takaisinpäin, matkaa seuraavaan pysähdyspisteeseen kävellen oli noin 15 minuuttia joten en katsonut tarvitsevani bussikyytiä. Ja kun ei kylmältäkään tuntunut niin mukava se oli kävellä päivän istumisen jälkeen. Etapissa kaksi haahuilin aikani kunnes löysin valosarjat, jatkojohdon ja hautakynttilät. Kaikki helposti yhdestä paikasta. Täältä kyllä hyppäsin kyllä sitten bussiin ja hieman täydennystä jääkaappiin.

ILLAN hämärtyessä laitoin vielä valosarjat paikoilleen ja vaikka ne ovatkin verhon takana, kyllä silti tulee sen verran enemmän valoa, ettei tarvitse välttämättä sytyttää niitä valoja joita olen tavallisesti lisävaloina polttanut. Tykkään muutenkin olla vähän hämärässä (himmeä tyyppi kun olen). 

HUOMISILTANA onkin vuorossa taas kokous. Saapa nähdä kuinka kauan siellä menee kun esityslistan liitteitäkin oli 9 kappaletta. Ja tämä kokous on vasta valmistelua seuraavaan kahteen kokoukseen. Eli saapi taas kokouksissa istua. Onneksi ei kuitenkaan ihan ilmaiseksi :)

TUNTUU siltä ettei Ilmatieteenlaitoskaan tiedä mitä ennustaisi ja minne. Huomenna pitäisi/ei pitäsi tulla lunta, ja kelienkin aiheuttaa ainakin viivästymisiä. Saapas nähdä kuinka käy. Itse tietty toivon että lumi jää sinne ruotsalaisten riemuksi. ■