pakka2.jpg

EIPÄ ne isommat pakkaset tällä erää kauaa täällä viihtyneet. Aamulla oli hädin tuskin -8 astetta lämpömittarissa, eli eiliseen verrattuna melkeinpä helle. Eikä nytkään  mittarissa ole sen enempää. Mutta en mä valita, mukavahan se aamulla oli kun ei tarvinnut haalia kaikkea päällensä mitä komerosta löytyy.

TÄNÄÄN oli viikon viimeinen työpäivä, ja ensi viikolla on taas sellainen mukava vaihto illasta suoraan aamuun. Onneksi niitä ei ole kuin yksi niin kyllä sen jaksaa. Seuraavallakin viikolla on sama juttu, ja sitä seuraavalla illan jälkeen onkin viikkovapaa mikä tarkoittaa sitä että lauantaina ollaan töissä. Ihan mukavaa vaihtelua.

ENSI viikolla pitäisi ryhtyä suunnittelemaan roll-uppia, ellen sitten viikonloppuna tee. Kuva ja tekstit ovat valmiina mutta kuinka hyvänä se kuva toistuu kun on suunniteltu huomattavasti pienemmälle julkaisulle. Voi olla että joutuvat etsimään toisen kuvan siihen. Eihän sen roll-upin taitossa itsessään kauaa mene, eniten vie aikaa sen kuvan muokkaaminen siihen, kun se on 80 cm leveä, joten PhotoShop saa jonkun aikaa laskea sen uutta kokoa. Ei mulla kyllä mitään ihmeempää ole viikonlopulle joten voisin periaatteessa sen tekaista alta pois, niin ei tarvitsisi viikolla töiden jälkeen sen parissa heti olla.

HUOMENNA on kuitenkin käytävä kaupassa ja tekaistava jotakin sapuskaa usemmaksi päiväksi. Vieä ei ole mitän mielessä mutta jospa se siinä vaiheessa kehkeytyy kun tallustelen kauppaan. Ja kirjastossa on käytävä palauttamassa yksi kirja, on jo nyt myöhässä pari päivää eli sakkoja seuraa.

TÄNÄ iltana voi katsella jotakin kun ei ole kiirettä nukkumaan ihan yhtä aikaisin kuin eilisiltana. Ja kahvia kanssa. ■