hunger.jpg

Ehdin eilisiltana puoli tuntia katsoa Nälkäpeliä ja pitkästyä, kun leffa pysähtyi. No koneelle katsomaan mikä on. Nettiyhteys oli hävinnyt. Kun perustoimenpiteet yhteyden palauttamiseksi eivät auttaneet, piti laittaa modeemi virrattomaksi puoleksi tuntia. Kun motukka sai taas virtaa löytyi nettikin. Enpä silti enää jatkanut leffan katsomista, kun jo ensimmäiset puoli tuntia olivat ihan riittävästi. Tätä leffaa ei ole tarkoitettu minulle.


Tänään sai jännittää joka kerta kun meni ulos. Päivällä olin aikeissa viedä nipun kirjeitä postiin, ja pääsin jo pihalle asti, kun yht'äkkiä ryöpsähti sadekuuro. Ja oli taas niin paikallinen kuin olla voi. Kauempana taivas oli sininen eikä sateesta tietoakaan. Alkuillasta kokoukseen mennessä näytti taas siltä että voisi sataa mutta onneksi ei. Nythän onkin luvattu parempia kelejä viikonlopusta alkaen. Eli shortsikelit jatkuu. Ja olihan mulla tänäänkin shortsit.

Kokous kesti ihan maltillisen ajan, muutama asialistan kohta herätti keskustelua enemmänkin. Yllättävän moni oli kokouksesta poissa, mutta sen verran meitä kuitenkin oli paikalla että päätösvaltaisia oltiin.

Tänään selvisi myös sen Mikkelin virkistymisviikonlopun kustannukset: kaksi yötä hotellissa, ruokailut ja ohjelma vaivaiset 100 euroa. Matkat pitää itse maksaa, mutta jos menee Onnibussilla niinkuin aiemmin kaavailin, niin ei viikonlopulle kyllä hintaa tule. Piti ihan tarkastaa kalenterista minne kohtaa syksyä olin viikon loman laittanut, mutta se olikin (onneksi) jo paljon ennen tuota ajankohtaa. Vaikuttaa siltä että pitää matkata Mikkeliin.


Telkusta tuli The Cabin in the Woods, ja täytyy myöntää että tällä kertaa ei alkuperäisestä ideasta tallella  ollut oikeastaan kuin nimi. Kyllähän tuon kesti katsoa vaikka aluksi aiheuttikin hämmennystä. Myöhemmin illalla on tulossa vielä Wrong Turn 5: Bloodlines, joka multa on syystä tai toisesta jäänyt katsomatta, kaikki muut olen kyllä katsonut. Korjataan tilanne nyt. Eipähän tarvitse etsiä elokuvaa netistä. ■