krassi.jpg

AAMUPÄIVÄLLÄ kävin keräämässä krassin siemenet talteen. Niitä tuli viilipurkillinen eli on mitä istuttaa kunhan kelit vielä lämpenee. Olisinhan mä voinut jättää ne sinne penkkiin ja muokata mullan sekaan, mutta kun tarkoitus on laittaa niitä useampaan paikkaan niin ei tarvitse ostella. Vaikka aurinko paistoi, tuntui silti vilakalta kun kävi ikävä tuuli. Ei vielä tullut kevät mieleen.

ILTAPÄIVÄLLÄ kun tuuli tyyntyi lähdin hakemaan pikku täydennykset illan ruokaan. Tietty mutkan kautta kauppaan että tuli ulkoiltua. Eikä siellä enää ollut niin kylmä kuin aamupäivällä. Chilimaustettu paseerattu tomaatti näyttää tekevän kauppansa, taaskin oli hylly siltä kohdin tyhjänä. Piti tyytyä naturel-versioon. Ananasta sentään löytyi pikkupaloina.

MESSENGERIIN tuli päivällä viesti eräältä vanhalta asiakkaalta, kyseli mun sähköpostia ja puhelinnumeroa. On kuulemma tulossa jotakin taitettavaa. Sen enempää ei tietoa vielä tullut eli kuuluu kun kuuluu.

ILLAN sapuskana oli spagettia ja kasvis-tomaatti-tonnikala-kastiketta. Tein taas reilun satsin soosia niin että voi huomenna keittää riisiä tai pottuja ja nauttia soosia niiden kanssa.

TÄNÄÄN ei enää sadellut mitään, joten josko ne lumisateet pikkuhiljaa alkaisivat olla mennyttä. Katselin illalla sääennustetta ja vapun aikaan tai heti sen jälkeen taitaa olla aika käydä kääntämässä pitkä kukkapenkki.

TÄLLE illalle vielä Netflixistä From Dusk Till Dawn -sarjaa. Muutaman jakson katsoin eilen ja en vielä oikein tiedä pidänkö vai enkö. Vielä toistaiseksi vaikuttaa hiukan sekavalle mutta saattaahan se selventyä kun katsoo jokusen jakson lisää. ■